До чого сниться живіт?

До чого сниться живіт?

Живіт завжди був символом багатства і достатку, згадайте нецке - маленькі східні статуетки божків з величезними животами. А до чого сниться живіт?

Якщо вам наснився випещений мужик з величезним голим пузом - це до грошей. Скоро ви отримаєте значний прибуток. Хочете зрозуміти, до чого сниться живіт вагітної? Тут все просто - до дітей. Не обов`язково, що діти будуть у вас. Цілком можливо, що скоро народить хтось із ваших братів або сестер. Такий сон означає поповнення в родині.

Побачили себе уві сні з хорошим пивним черевцем? Це теж хороший знак: ваші заслуги будуть визнані начальством, і скоро ви досягнете такого рівня доходу, якого завжди хотіли. Але якщо живіт занадто великий, неправдоподібно величезний - швидше за все, ваша підсвідомість намагається привернути вашу увагу до цієї області. Не виключено, що у вас вже є або виникнуть якісь проблеми зі шлунком, підшлунковою або травленням.

Сон, де ви побачили живіт, який буквально росте у вас на очах, віщує жінці похмурі думки, а чоловікові навпаки - честь і визнання.

Дівчатам варто побоюватися снів, в яких вони бачать себе худими - при всьому бажанні зберегти стрункість такий сон передвіщає великі витрати. А якщо уві сні увагу загострено саме на худому животі, то ці витрати приведуть вас до банкрутства. Будьте обережні, щоб уникнути критичного становища ваших фінансових справ.

Якщо уві сні ваш живіт кровоточить - це дуже поганий знак, особливо для вагітних жінок. Слід якомога швидше звернутися до лікаря і перевірити, чи все в порядку з дитиною.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!