До чого сняться свічки?

До чого сняться свічки?

Свічка є символом надії, вічності або скорботи. А до чого сняться свічки?

Якщо уві сні ви робили свічки - це хороший знак. Значить, ваша діяльність виявиться дійсно корисною, можливо навіть, що в чиїйсь долі ви зіграєте вирішальну роль, так що не падайте духом!

Сон, в якому ви купуєте свічки, є передвісником великого і пишного святкування, учасником або навіть організатором якого будете саме ви.

Якщо уві сні свічка горіла особливо яскраво - чекайте листа від коханої людини або ж звістки, якого ви чекали дуже давно.

Варто побоюватися снів, де ви побачили, як свічка раптово згасла від різкого пориву вітру або взагалі віз причини, або ж сну про свічковий огарки. В даному випадку свічка є метафорою людського життя когось із близьких вам людей, яка може в якнайшвидшому майбутньому різко обірватися.

Сон про яскраво палаючих свічках віщує швидке запрошення на вечірку від кого-то з ваших знайомих.

Якщо ви переживаєте, до чого сниться церковна свічка, то побоюватися не варто. В даному випадку сон є перенесенням ваших сумних думок на підсвідомість. Вам слід якомога швидше заспокоїтися, тому що нічого жахливого таке сновидіння не віщує.

А ось свічки, які коптять або сильно блимають уві сні, є поганим знаком. Вважається, що полум`я коливається в тому випадку, якщо поруч присутні якісь злі духи. Така свічка уві сні може означати, що хтось замислив проти вас недобре і хоче проклясти, навести порчу або наврочити. Будьте гранично обережні.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!