» » » » До чого сняться золоті прикраси?

До чого сняться золоті прикраси?

До чого сняться золоті прикраси?

У багатьох сонниках вироби з золота трактуються як дуже хороший знак, однак сон, в якому фігурує цей метал, може мати і погані значення. В даному випадку важливо враховувати і інші деталі сновидіння.

У цій статті ми розповімо, до чого сняться золоті прикраси.

Гарні значення сну

Прикраси із золота, побачені уві сні, обіцяють сновидцу багатство і знатне становище в суспільстві в реальному житті. У різних сонниках золоті прикраси є символом великої фінансової вигоди і удачі в справах. Якщо на прикрасах присутні також дорогоцінні камені, то такий сон до народження благородного нащадка. Даний знак може означати також швидке весілля для сновидіння.

Золоті каблучки в сновидінні теж обіцяють одруження, але можливо, що не для людини, який їх побачив, а для його близьких. Якщо уві сні чоловік або жінка знаходять золоті прикраси, то наяву їх чекає великий успіх у справах.

Золотий хрест з ланцюжком - також хороший знак. Він віщує сновидцу радість і удачу. По темі читайте також наші статті:

Погані значення сну



Нерідко в сонниках можна знайти і погані значення сну, де фігурують золоті прикраси. Так, золото часто трактується як знак, який застерігає сновидіння від сумнівних справ, які можуть привести його до розорення.

Також золоті вироби часто є провісниками обману з боку близьких людей. Особливо це стосується снів, в яких сновидець отримує прикраси з золота в подарунок. Таке сновидіння говорить про лицемірство друзів. Якщо ж ви побачили уві сні золотий годинник, то чекайте, що рідні вам люди скористаються вашим великодушністю заради власної наживи.

Якщо уві сні ви носите вироби з золота, то остерігайтеся крадіжки. Подібне сновидіння наяву також може означати грошові вкладення, які не принесуть результату. Для жінки отримувати уві сні кільця, сережки або інші прикраси з золота - знак майбутнього заміжжя. Однак не радійте багатства майбутнього чоловіка, оскільки він виявиться корисливим і небезпечною людиною.

Вам будуть цікаві також наші статті по темі:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!