До чого сняться прикраси?

До чого сняться прикраси?

Прикраси - це кращі друзі жінок. Може бути, тому жінки досить часто бачать їх в снах як щось бажане, але не мають на увазі насправді, до чого сняться прикраси.

  • Сонник говорить, що прикраса сниться як попередження проти легковажних вчинків. Однак часом це може передвіщати досягнення багатства і покровительства.
  • Якщо уві сні Ви розглядаєте прикраса на вітрині, то це означає, зокрема, вдаватися до неробства життя. А якщо трапилося найбажаніше, і Ви бачите прекрасна прикраса на собі, то наяву Ви перебільшуєте свої достоїнства.
  • Отримувати подарунки завжди приємно, особливо, якщо це прикраса. Мабуть тому отримати такий подарунок у сні обіцяє Вам удачу в підприємництві. Якщо ж прикраса даруєте Ви, то це означає безрозсудні надмірності в майбутньому. Втрата прикраси уві сні віщує найнеприємніше - втрату коханої людини або важливого шансу в якійсь справі.
  • Також багато про що може сказати і матеріал, з якого зроблена прикраса. Так, наприклад, приснився дешева біжутерія - до обману і ненадежності- обручку - до супружеству- яскраві дорогоцінні камені - на щастя і до блага.
  • Жіночі головні прикраси сняться до підлості з боку близької Вам людини. Срібні браслети означають сварку між чоловіком і дружиною в найближчому часі. Однак приснилися золоті прикраси мають зовсім інше тлумачення. І якщо срібна прикраса обіцяє не найприємніше в житті, то до чого сняться золоті прикраси? Золоту прикрасу зазвичай сниться як попередження про дивовижну до неймовірності випадковості.

Вірте в свої хороші сни, тоді все у Вашому житті складеться чудово!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!