До чого сняться сережки?

До чого сняться сережки?

Сновидіння - унікальне за своєю природою явище людської психіки, все ще не до кінця вивчене людством. З давніх-давен люди намагалися розгадати, що ж означає той чи інший образ, побачений у сні.

До чого сняться сережки: сонник Майа

В сонник стародавнього індійського племені Майа є два значення такого сну: гарне і погане.

  • Сон має хороше значення, якщо ви побачили, як носите сережки. Тоді в дійсності ви незабаром зустрінете хорошого знайомого. Для того, щоб зробити цю зустріч ще більш приємною, весь тиждень в ту чашку, з якої ви п`єте каву, кидайте що-небудь срібне.
  • Нічого доброго не віщує сон, в якому ви намагаєтеся знайти сережки. Він може обіцяти вам пограбування. Щоб уникнути цього, слід ввечері, перед сном надягати на себе якомога більше прикрас, а знімати тільки на світанку.

До чого сняться сережки: сонник Хёссе

В сонник Хёссе значиться, що якщо ви знайшли сережки - чекайте щастя і прибутку. Якщо ж навпаки, ви втратили прикраси, то наяву вас чекає якийсь неприємний переляк. Якщо уві сні ви носите сережки, то скоро вам відкриється якась таємниця. Якщо ж ви купуєте сережки уві сні - не уникнути розчарування рідних і друзів. Зламані ж сережки сняться до зради.

До чого сняться золоті сережки

Такий сон говорить про те, що наяву ви зможете впоратися зі спокусою і уникнути одного спокусливого ділка, яке потім принесло б вам масу абсолютно непотрібних клопотів.

Так чи інакше, гарні прикраси завжди нас радують, неважливо, уві сні або наяву.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!