До чого сняться осколки?

До чого сняться осколки?

Всім відомо, що розбити посуд наяву - на щастя, а ось уві сні оскільки досить часто є знаком сумних подій. Що очікувати від такого сну? Давайте розберемося, до чого сняться осколки, спираючись на різні джерела.

Нижче представлені тлумачення від сонників Міллера, Езотеричного сонника і інших.

сонник Міллера

За найвідомішому і популярному сонником, оскільки уві сні - до погіршення справ через недбале ставлення до них.

Якщо уві сні ви щось розбили і осколки прошили тіло, це означає, що вас чекає безліч причіпок від членів сім`ї або заздрісних суперників. Якщо ви накололися на осколок, будучи в гостях, вам доведеться вкрай неприємний візит. Приблизно таке ж тлумачення можна знайти в жіночому сонник.

Сонник для всієї родини

Осколки дзеркала з даного сонником віщують сумні звістки і трагічні події. Порізатися об осколки - знак того, що вам може доставити неприємність впливова людина - слід бути дуже уважним і обережним у спілкуванні з такого роду людьми.

езотеричний сонник



За езотеричного сонником, оскільки уві сні - свідоцтво того, що ви зможете швидко забути горе. Для колекціонера оскільки уві сні до удачі - незабаром він знайде те, що давно шукає, а колекціонування принесе йому дохід і задоволення.

Сонник Дмитра та Надії Зими

З цього сонником, осколок - це знак розбіжностей з друзями або близькими. Необхідно звернути на це увагу і утриматися від конфронтації, щоб уникнути сварки.

Літній, весняний, осінній сонники

Згідно із літнім сонником, оскільки - свідоцтво великого несчастья- весняному - неприємностей зі здоровьем- осінньому - знак невдач на особистому і сімейному фронті. Цікаво, але за слов`янським сонником осколки, навпаки, говорять про сімейне щастя.

Як тлумачити сон, пов`язаний з іншими речами, шукайте в розділах:

  • Предмети уві сні
  • Предмети уві сні (18+)


Увага, тільки СЬОГОДНІ!