До чого сняться банани?

До чого сняться банани?

Дивно, але такий екзотичний фрукт, як банан, присутній у багатьох сонниках, причому тлумачення часто суперечать один одному. Давайте ж розберемося, до чого сняться банани.

сонник Міллера

За даним сонником, бачити уві сні банани - до спілкування з неприємними або нецікавими людьми. Якщо ви їсте банани, значить вас чекають виснажливі або ризиковані справи. Побачити гниють банани - до неприємних клопотів. У тому випадку, якщо уві сні ви продаєте банани - це знак того, що незабаром ви захопитеся марними дрібницями.

сонник Фрейда

Не важко припустити, який символ бачив в банані найвідоміший психоаналітик Фрейд, а тому тлумачив він цей сон виключно стосовно до прекрасної половини людства. На думку Фрейда, якщо дівчині сниться, що вона їсть банан, то в її особистому житті справи йдуть добре - нинішній стан відносин її повністю задовольняють.

У тому випадку, якщо уві сні ви зриваєте банан, це означає, що ви намагаєтеся придушити партнера, хочете грати в сексуальних відносинах лідируючу роль. Якщо дівчина чистить банан, це варто сприймати як знак таємницею злості на чоловіка - ви хочете позбавити його сил.

До речі, сонник мандрівника і езотеричний сонник багато в чому солідарні з Фрейдом - за даними сонникам, банан - це сексуальний символ і його зовнішній вигляд символізує стан справ на любовному фронті.

кулінарний сонник



Інше тлумачення сну, в якому фігурує банан, дає кулінарний сонник. Бачити банан з даного сонником - до горя, про який ви нікому не зможете розповісти, а є банан - до сварки, ініціатором якої станете ви.

ісламський сонник

Ще одне нове тлумачення пропонує ісламський сонник, по ньому є і бачити банани уві сні - до хорошого здоров`ю.

Як бачите, тлумачення багато в чому суперечать один одному, і якому з них довіряти - невідомо, однак відзначимо, що найпопулярнішим вважається сьогодні сонник Міллера.

Як тлумачити інші сни про їжу, читайте в розділі Сни про їжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!