До чого сниться ковдру?

До чого сниться ковдру?

Ковдра наяву - це символ тепла і затишку, а що ж означає бачити даний предмет уві сні? Чи пов`язано тлумачення сну з відчуттями комфорту і захищеності?

Давайте розберемося, до чого сниться ковдру. Нижче представлені тлумачення сну з ковдрою від сонників Міллера, Фрейда, Лонго, Медеї і езотеричного сонника.

сонник Міллера

Відповідно до даного сонником, ковдру уві сні - символ успіху в справах, але тільки якщо воно нове і чисте. Крім того, часто сон застерігає - ви досягнете успіху, але тільки якщо будете уважні. Брудні і рвані ковдри сняться до зради - будьте обережні навіть з тими, кому довіряєте.

сонник Фрейда

Якщо уві сні ви намагаєтеся перетягнути ковдру на себе, це означає по сонником Фрейда те, що наяву ви зустрінете партнера, який зажадає від вас задоволення своїх бажань, однак сам вас задовольняти не буде. Якщо ви вкриваються ковдрою - це означає, що ви страждаєте від нестачі уваги від партнера і взагалі протилежної статі. У тому випадку, якщо ви самі вкриваються ковдрою, це знак того, що найближчим часом більшу частину свого життя ви будете присвячувати розвагам.

Сонник чаклунки Медеї



За даним сонником, ковдру - символ необхідності захисту. Якщо ви під ковдрою - це до хвороби або невпевненості собі. У тому випадку, якщо ковдру гарне, вам вдасться впоратися з проблемами. Рване ковдру - до нещасть і злиднях.

Сонник мага Лонго

Даний сонник дає наступні тлумачення сну, в якому фігурує ковдру:

  • Бачити ковдру - вас чекає зустріч до друзями, яких ви довгий час не бачили, проте давно хотіли.
  • Хочете сховатися ковдрою через холод - ви занадто багато чого хочете від людини, який ще не готовий до сильних почуттів. Втім, це може означати і те, що ваш партнер взагалі менш емоційний по життю.
  • Купувати ковдру - символ страху життя, ви боїтеся всіх спонтанних подій, які зазіхають на ваш спокій. Вам слід звернути на це увагу і відкритися життя.

езотеричний сонник

З цього сонником, ковдру уві сні - до швидкої хвороби. Якщо ковдру одноколірні, хвороба буде супроводжуватися ознобом, а строкате означає алергічну або екзотичну хворобу, яка, однак, не буде небезпечною для життя.

Як тлумачити той чи інший сон з предметами, шукайте в розділах:

  • Предмети уві сні
  • Предмети уві сні 18+


Увага, тільки СЬОГОДНІ!