До чого сняться апельсини?

До чого сняться апельсини?

Апельсин - яскравий ароматний фрукт, який наяву асоціюється у нас з радістю і веселощами, адже саме свіжий апельсиновий аромат панує в нашому будинку в святкові дні. А до чого апельсини сняться нам?

Давайте розберемося.

сонник Міллера

За версією одного з найпопулярніших сонників - сонника Міллера, бачити уві сні апельсинові дерева - до здоров`я і радості, проте дане тлумачення справедливо, тільки якщо апельсини були стиглими, красивими і здоровими.

Є уві сні апельсини - поганий знак, що означає, що незабаром ви отримаєте звістку про погіршення здоров`я когось із близьких вам людей. Зверніть увагу, якщо апельсин свіжий і ароматний, найімовірніше, ваш близький піде на поправку.

Особливе значення має сон, в якому фігурує апельсин, для жінки. Для жінки є апельсин уві сні, найімовірніше, до втрати коханця. Якщо жінка бачить красивий апельсин на дереві - це говорить про необхідність з обережністю підходити до вибору супутника життя.

сонник Фрейда



Найвідоміший психоаналітик описував поява апельсина уві сні як символ насолоди і спокуси. Якщо ви бачите уві сні апельсин, це означає, що вам властиво відчувати сексуальні фантазії по відношенню до незнайомих і малознайомих людей. Ви любите уявляти, як та чи інша людина повів би себе в ліжку.

Є апельсин уві сні до того, що незабаром хтось подарує вам сильне насолоду, і це буде для вас сюрпризом.

езотеричний сонник

Відповідно до даного сонником тлумачити сон, в якому фігурує апельсин, слід як знак швидкого любовного пригоди, яке буде досить коротким. Цілком ймовірно, мова про курортний роман. При цьому солодкий апельсин - знак приємною зв`язку, а кислий - небезпечною. Якщо уві сні ви купуєте апельсин - це означає надію на любовний зв`язок.

Більше про те, як тлумачити той чи інший сон з продуктами, шукайте в розділі Сни про їжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!