До чого сниться крадіжка?

До чого сниться крадіжка?

Вам приснилося, що у вас щось вкрали? Або навпаки - крали ви? А може ви стали свідком крадіжки? Багатьом буде цікаво дізнатися значення такого сну.

Отже, до чого сниться крадіжка за версіями найбільш відомих сонників.

  • Сонник Міллера каже, що якщо вам приснилася крадіжка або ті, хто її здійснював - це знак вашої бесхарактерности, а так же близьких невдач. Якщо уві сні вас звинувачували в крадіжці, то це символ того, що неприємне непорозуміння перешкодить вам в якійсь справі, чому ви будите шкодувати, але, на щастя для вас, все закінчиться добре. Якщо ж в крадіжці звинувачують іншого, то це означає, що ви занадто швидко засудите невинного.
  • Старовинний французький сонник повідомляє, що якщо у вашому сні у вас вкрали щось зовсім незначне, то це знак згори - вас любить Бог і добрі він вам обов`язково допоможе.
  • За українському сонником крадіжка - це банкрутство.
  • За сімейним сонником значення крадіжки або грабіжників, які її здійснюють близько до сонником Міллера - це знак, що вас чекають невдачі, а їх причиною стане ваша безхарактерність.
  • За сонником Тафлісі крадіжка уві сні чужих речей обіцяє горе.
  • А якщо вам наснився сон, в якому постраждали ваші (або не ваші) фінанси? До чого сниться крадіжка грошей?

Вважається, що сон, де крадуть саме гроші, віщує біду і небезпеки. Вони можуть бути абсолютно різного характеру.

Сонник Міллера каже, що якщо у вас вкрали гроші за межами будинку це знак нависла над вами небезпеки, а значить, ви повинні бути більш уважні до своїх дій. Сон, в якому гроші крадуть з вашого будинку, але під час вашої відсутності, віщує неприємності через вашу м`якотілості і безхарактерність. У тлумаченні того, до чого сниться крадіжка грошей, з сонником Міллера солідарний і сонник під назвою «від А до Я».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!