До чого сниться політ?

До чого сниться політ?

У реальності політ - це завжди яскраві емоції. У кого-то політ викликає захват, у кого-то страх, але ніхто не може залишатися байдужим, ширяючи високо над землею. А до чого сниться політ? Давайте розбиратися.

сонник Міллера

Незважаючи на те, що політ асоціюється з чимось піднесеним і приємним, сонник Міллера обіцяє не багато хороших тлумачень щодо сну, в якому людина ширяє над землею.

Якщо людині сниться, що він літає високо в небі, - це до нещасливому шлюбу, а якщо він ширяє низько - це знак хвороби чи якоїсь скрутної ситуації.

Якщо ви літаєте над каламутною водою - придивіться до свого оточення, хтось може нашкодити вам, причому підступи будуватимуть на любовному фронті. Літати над руїнами - до нещасть. Втім, якщо подекуди на руїнах проглядає зелень - це значить, що низка нещасть не буде довго.

Якщо ваш політ супроводжує сонце - це знак того, що незважаючи на неприємності, які будуть вас оточувати, в кінці-кінців все налагодиться.

У тому випадку, якщо ви літаєте над зеленими лугами і лісами, - це до щасливого кохання і успіху в справах.



Падіння під час польоту обіцяє великі біди, тільки якщо не встигнете прокинутися до того, як впадете. Якщо вас в польоті збили - це значить, що ваші вороги стануть лагодити вам неприємності на дорозі до успіху.

сонник Нострадамуса

А ось сонник великого провісника каже - якщо вам сниться політ - це завжди знак хороших емоцій. Не важливо, де ви летите, будь-який сон, в якому ви парите над землею, означає, що вам хочеться більше свободи і самостійності, і незабаром ви це отримаєте. Якщо ви падаєте, не варто сильно боятися, це лише знак того, що на шляху до свободи і успіху вас чекатимуть перешкоди і проблеми, але ви зможете їх подолати.

психологічний сонник

Цей сонник солідарний з сонником Нострадамуса. По ньому, сон, в якому ви летите, завжди має позитивне значення, і взагалі політ - один з найприємніших снів, що означає, що ви здатні долати будь-які перешкоди на шляху до мети.

Що ж, не дивлячись на те, що сонник Міллера сьогодні в мережі є найпопулярнішим, в даному випадку хочеться вірити іншим сонникам.

Читайте також статтю До чого сниться літати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!