До чого сниться прірву?

До чого сниться прірву?

Побачити уві сні прірву - тривожно. Але страшні чи тлумачення цього сну, адже уві сні часто все навпаки. Давайте розберемося, до чого сниться прірву згідно тлумаченням різних сонників.

Сонник XXI століття

Якщо уві сні ви стоїте поруч з прірвою, значить в реальному житті існує якась загроза або вашому житті, або ваших грошей і майна. Варто звернути увагу на ваше оточення. Дивно, але падіння в прірву з даного сонником - хороший знак, який провіщає щасливий несподіваний випадок.

У тому випадку, якщо ви парите над прірвою, це означає, що реальна ситуація не відповідає вашим уявленням про неї і вам потрібно переглянути свою точку зору.

Сонник чаклунки Медеї

Даний сонник суперечить попередньому, стверджуючи, що падіння в прірву - дуже поганий знак, що означає, що ви перебуваєте в страшному становищі. При цьому ви навряд чи можете щось вдіяти з цим, допоможе тільки час. Якщо ви виберетеся з прірви - це означає, що ви зможете подолати всі біди і почати нове життя.

Сонник для всієї родини

Сонник для всієї родини стверджує, прірва - знак того, що незабаром вам доведеться прийняти якесь складне рішення, причому це рішення може стати доленосним, а тому підійти до нього необхідно з усією відповідальністю. Падіння в прірву - до швидкої важку втрату, яка надовго виб`є вас із колії. Якщо хтось уві сні рятує вас від падіння, то і в реальному житті вам вдасться вибратися з найважчої ситуації.

Якщо вам сниться, як у прірву падає хтось із ваших близьких або знайомих, це означає, що незабаром з ними станеться нещасний випадок. На жаль, сонник зазначає - навіть якщо ви встигнете попередити людину про небезпеку, він не зможе уникнути того, що написано долею.

Більше тлумачень шукайте в нашому розділі Тлумачення снів - сонник.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!