До чого сниться м'ясо?

До чого сниться м`ясо?

Всі люди бачать сновидіння - чорно-білі, кольорові, нудні і захоплюючі. Але не всі знають, що може позначати той чи інший сон. Який сенс прихований в хвилюючих нічні пригоди по закутках своєї підсвідомості? Давайте дізнаємося, до чого сниться м`ясо за версією різних сонників і провісників.

Сонник Чжоу-Гуна

Якщо людина бачить уві сні, що він їсть сире м`ясо, то незабаром його чекають нещастя, якщо ж м`ясо уві сні готове і смачне, то, навпаки, його очікують радісні події.

сонник Цветкова

Бачити сире м`ясо уві сні означає швидкі неприємності, якщо ж людина їсть м`ясо уві сні, то йому загрожують хвороби. Негативні події, пов`язані з хворобою родичів або з власною хворобою - ось до чого сниться сире м`ясо.

англійська сонник

Якщо людина уві сні відрізає для кого-то шматочок м`яса, то незабаром він буде робити те ж саме і в реальності - правда в іншому, в благодійному вигляді. Якщо уві сні він відрізає цей шматок для себе, то його чекає успіх в торгівлі.

сонник Міллера



Якщо жінка уві сні бачить сире м`ясо, то це означає, що її на її шляху до бажаного чекає чимало перешкод. Тоді до чого сниться варене м`ясо в такому випадку? До того, що якісь інші люди досягнуть цілей, яких хотіла досягти вона.

мусульманський сонник

Для людини побачити уві сні м`ясо означає якесь заборонене майно. Якщо м`ясо приготовлено, тобто, варене або смажене, то це означає, що заборонене майно належить владному серйозній людині.

Слов`янський сонник

Є м`ясо уві сні означає прийдешню хвороба. Чим гірше якість м`яса уві сні, тим важчий перебіг хвороби або збитки, які пріключатся з людиною в реальності. Сире м`ясо означає неприємності, тухле - великі втрати. Однак людське м`ясо уві сні буде означати благополуччя у всіх справах.

малий сонник

Сире м`ясо, приснилося жінці, попереджає її про можливі небезпеки і перешкоди на шляху. Якщо людині сниться м`ясник, який розрубує тушу і ізмазивается в крові, то це - передвістя хвороби когось із близьких.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!