» » » » До чого сниться підготовка весілля?

До чого сниться підготовка весілля?

До чого сниться підготовка весілля?

Якщо жінці або чоловікові приснилася підготовка до весілля, це має різні тлумачення. Все залежить від того, як саме вони бачили себе в процесі підготовки, в якому статусі перебували, що відчували при цьому.

У древніх слов`ян вважалося, що якщо сниться підготовка до весілля - це віщує всілякі неприємності і хвороби: сприятливим знаком це не було.

Однак не варто лякатися такого сну. Так, він є провісником великих перемін, але зовсім не обов`язково ці зміни принесуть нещастя. Розглянемо, до чого сниться підготовка весілля.

Підготовка весілля: тлумачення сну

Має значення, кому приснився сон - холостому людині чи ні. Тому що в першому випадку тлумачення обіцяє приємне - радісні вісті, приємні сюрпризи, зустріч своєї половинки. Коли підготовка весілля сниться заміжній жінці або одруженого чоловіка, це може означати важлива подія, яка ось-ось нагряне. Ця подія потребує прийняття ретельно обдуманих рішень - і до цього треба бути готовими.



Також сон може передвіщати сварку з чоловіком або дружиною, проте правильне вирішення конфлікту веде лише до позитивних результатів і зробить шлюб міцнішим.

Якщо уві сні ви відчуваєте любов до своєї другої половини, а підготовка викликає лише радість - швидше за все, в реальності вас незабаром чекає занурення в таку ж приємну атмосферу. Якщо майбутній обранець - літня людина, такий сон означає хвороби. Якщо уві сні йде підготовка чужого весілля - значить боятися нічого, неприємності обійдуть стороною, вас чекають тільки позитивні емоції.

Можливо, вам буде корисно прочитати також наступні матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!