» » » » До чого сниться багато будинків?

До чого сниться багато будинків?

До чого сниться багато будинків?

Як відомо, будинок, побачений у сні, - це уособлення самої людини (сновидіння). Однак велика кількість будівель має дещо інше значення. Пропонуємо дізнатися, до чого сниться багато будинків і як тлумачити сон, в якому ви їх побачили.

Багато будинків: тлумачення сну

  • Якщо серед великої кількості приснився будинків вам належить найбільший або гарний, то варто очікувати радісну новину. Швидше за все, вам вдасться зробити довгоочікувану покупку, запросити вподобану дівчину на побачення або отримати хорошу роботу.
  • Безліч старих будинків, що знаходяться на межі розрухи - вас очікує погіршення самопочуття (можлива хвороба), невдачі в справах, розлади в сім`ї або тривожні події.
  • Якщо ви йдете з покинутого міста, в якому багато будинків - значить всі труднощі і неприємності залишаються позаду, і попереду вас чекає кар`єрний ріст.
  • Велика кількість порожніх будинків - уособлення ваших особистих забобонів і страхів, які заважають по-справжньому насолоджуватися життям.
  • Багато палаючих у вогні будинків обіцяють проблеми і неприємності з співробітниками. Але не переживайте, незабаром винуватці будуть покарані і в колективі відновляться здорові відносини.
  • Якщо ви побачили, що перебуваєте серед багатоповерхових будинків, то чекайте запрошення на весілля. Гучні веселе застілля вам гарантовано.

Для того щоб більш детально дізнатися, що в сновидінні символізує будинок, варто прочитати статтю До чого сниться будинок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!