До чого сниться паркан?

До чого сниться паркан?

Кожен сон дає нам знак, пояснюючи наш внутрішній стан, або ж попереджає про події майбутнього. Тому вміти тлумачити свої сни - вельми корисна навичка. До чого сниться паркан, чого очікувати після такого сну?

Нижче ми представимо різні тлумачення сну з парканом, різняться від деталей сну.

тлумачення сну

Значення сну, в якому ви побачили паркан, дуже суперечливі. Якщо уві сні ви поставили паркан, то скоро отримаєте надійного покровителя або захисника. Ставити паркани в селі або на дачі - знак того, що вам не потрібно відгороджуватися від людей і замикатися в собі.

Сонник для закоханих трактує такий сон як вашу тривогу за відносини, але в той же час це знак того, що вам вдасться зберегти і зміцнити їх. Якщо паркан приснився закохану дівчину, то скоро її відносини вийдуть на новий рівень, вона сильно зблизиться з коханим.

Згідно сонником Фрейда, бачити паркан в сновидінні - гостре бажання відгородитися від любовних хвилювань, причому ці спроби відсторонитися не принесуть щастя. Можливо, правильним рішенням буде перестати стримувати свої почуття.



Якщо паркан уві сні будує ваш партнер, це означає, що він готовий до довгих і серйозним ставленням і почав вживати заходів для досягнення цього.

Падіння з паркану

Сон, в якому ваші друзі залізли на паркан і впали разом з ним, - знак тривожний, варто попередити їх про можливі складнощі і зриви планів. Зате якщо паркан перекинули ви і просто пішли далі, вас чекає успіх завдяки вашим рішучих дій. Інше трактування - ви позбудетеся від спогадів, які заважали вам жити повним життям.

Старий паркан

Бачити старий, розвалюється паркан - це обіцяє неприємності, пригнічений настрій, зради. Якщо паркан розвалився на ваших очах, дотримуйтесь підвищену обережність деякий час - можливі нещастя і небезпеки. Полагодити зламаний паркан - до швидкого вирішення фінансових складнощів без зусиль з вашого боку.

Тлумачення снів про інші предмети шукайте в підрозділі Споруди уві сні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!