До чого сниться ім'я?

До чого сниться ім`я?

Сни приходять до нас не випадково. Вони можуть відображати нашу реальність або служити провісниками майбутнього. Дуже цікаві для тлумачення сни, в яких сновидцу сниться ім`я.

Розглянемо докладніше, до чого сниться ім`я.

До чого сниться своє ім`я?

Якщо вас звали уві сні по імені, але голос був незнайомий, то чекайте найближчим часом приємного сюрпризу або ж хороших новин. Голос одного, гукає вас, означає, що скоро цьому одному потрібно ваша допомога і підтримка. Поклик, що звучить, як застереження, попереджає вас бути обережніше - остерігайтеся недобросовісних людей, обману і зради.

Бачити ім`я, написане на аркуші паперу, обіцяє вам судовий процес. Якщо ваше ім`я написано світяться літерами, то, як стверджує циганський сонник, вас чекають великі грошові втрати.

До чого сниться чуже ім`я?

Для незаміжньої дівчини бачити ім`я чоловіка уві сні - знак, що скоро вона зустріне чоловіка, якого зватимуть саме так.

Якщо такий сон бачить заміжня жінка, то в її житті теж з`явиться дорогий для неї чоловік з таким же ім`ям, але з-за нього будуть серйозні проблеми з чоловіком.

Бачити уві сні ім`я знайомої людини в більшості випадків трактується як те, що ця людина сильно вам допоможе.

Чути ім`я коханої людини уві сні часто означає, що ви боїтеся його втратити. Можливо, у ваших стосунках є складнощі, які потрібно вирішити.

Якщо у своєму сні ви вимовляєте ім`я дорогого вам людини, це говорить про те, що ви не можете знайти з ним контакт наяву. Звати когось, хто ніяк не обертатися, - знак тривожний. Можливо, скоро ви втратите багатьох друзів з-за вашої важкої характеру.

Писати ім`я уві сні - сигнал того, що ви живете минулим, не звертаючи уваги на сьогодення.

Тлумачення інших снів дивіться в розділі Тлумачення снів - сонник.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!