До чого сниться сіль?

До чого сниться сіль?

Тлумачити сон, в якому сниться сіль, дуже непросто. Багато сонники розходяться в думці, до чого сниться сіль. Чим більше деталей вдасться згадати сновидцу, тим точнішим буде тлумачення.

До чого бачити сіль уві сні?

Жінка, яка побачила уві сні сіль, скоро відчує багато прикростей. Якщо сіль була йодована, можливі проблеми зі здоров`ям. Для чоловіка бачити сіль, особливо морську, - до вдалим починанням в сфері бізнесу.

Дівчина, соляно м`ясо, незабаром виявить нечесність коханої людини.

Бачити людину, розсипається сіль, тлумачиться по-різному. Одне тлумачення говорить про те, що такий сон означає появу у вашому оточенні людини, який принесе великі проблеми. Інше тлумачення: людина, розсипалася сіль уві сні, сильно захопить і вразить вас.

Багато солі уві сні трактується як складна напружена ситуація, яка, однак, може закінчитися значущими для сновидіння змінами, в тому числі й на краще.

Якщо уві сні ви відчуваєте сіль у роті, вам варто бути обережнішими в ваших словах. Можливо, необережна фраза спричинить за собою великі проблеми. Розсипати сіль уві сні, особливо для сімейних людей, - до сварок, суперечок і скандалів. Також такий сон може означати вигідну угоду для бізнесменів.

Сприятливим знаком вважається купувати сіль. Таке сновидіння обіцяє благополуччя, щастя, матеріальний достаток. Якщо сіль купує чоловік, то це може обіцяти йому романтичне знайомство або вигідне початок свого бізнесу.

Якщо ви збираєте розсипану сіль уві сні, то скоро у вас з`явиться можливість виправити помилки минулого. Будьте уважні, щоб не упустити цей шанс.

В розділі Сни про їжу ви знайдете тлумачення інших снів



Увага, тільки СЬОГОДНІ!