» » » » До чого розсипати сіль?

До чого розсипати сіль?

До чого розсипати сіль?

Сіль - необхідний продукт, який є в господарстві у кожної людини. Використовують її з давніх часів, більш того, з нею пов`язано багато прикмет і забобонів. З нашої статті можна буде дізнатися, до чого це - розсипати сіль.

Що віщує розсипана сіль?

Багато хто знає про те, що розсипати сіль - це прикмета, яка віщує сварку. Людина може посваритися не тільки з членами сім`ї, а й з сусідами. Також дана прикмета обіцяє серйозний скандал в будинку. Вона бере свій початок з давніх часів, коли сіль коштувала дуже дорого, і подібна витівка завжди каралася.

Слід звернути увагу і на те, яка кількість солі було розсипано. Якщо її було багато, то слід приготуватися до величезного скандалу, який людина довго не забуде. В ході нього будуть зачеплені почуття близьких людей, а це дуже важко пробачити.

Якщо сидить за столом людини попросили передати сільничку і продукт ненавмисно розсипався, то незабаром ці люди пересваряться в пух і прах, не дивлячись на дружні відносини, які їх пов`язували.

Як можна запобігти негативним події?

Звичайно, нікому не хочеться скандалу в будинку, але, на щастя, є способи, завдяки яким вдасться запобігти негативним події. Так, на гірці розсипалася солі слід негайно намалювати хрест. Таким чином людина видаляє зі свого будинку негатив.

Також можна вдарити себе по лобі і розсміятися: в результаті вдасться налаштуватися на позитивний лад. Відуни радять розсипалися сіль трьома пучками перекинути через ліве плече за спину. А можна просто попросити Всесвіт відвести біду: напевно вона дослухається прохань, і негативна подія не відбудеться.

Щоб не гнівити долю, не варто давати сіль в борг: адже, згідно приймете, людина таким чином віддає своє благополуччя.

Більше тлумачень різних забобонів можна знайти в нашому спільному розділі - забобони.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!