» » » » Як зняти приворот з чоловіка?

Як зняти приворот з чоловіка?

Як зняти приворот з чоловіка?

Якщо ви стали помічати, що чоловік став сильно нервувати, довгий час пропадати десь, отримувати повідомлення любовного характеру, то, можливо, у вас з`явилася суперниця. Такі жінки будь-якими засобами намагаються утримувати чоловіка, не виключенням є і різні привороти. Запідозривши, що чоловік приворожений, необхідно розібратися, як зняти приворот з чоловіка.

Варіанти зняття привороту

Серед основних способів можна виділити:

  • змова предметів і продуктів;
  • молитви;
  • магічні ритуали.

Змова предметів і продуктів

В даному випадку необхідно якомога менше давати чоловікові вільного часу, а огорнути його любов`ю і турботою. Намагайтеся продукти, які ви використовуєте, заговорювати перед використанням або просто «чіпляти» на них емоційні побажання. Якщо у чоловіка є улюблені предмети, то їх теж можна «заговорити».

молитви



Також можна використовувати різні молитви. Наприклад, якщо чоловік хоче піти з сім`ї, то слід скористатися наступною молитвою: «Як птах політає і повернеться до себе додому, так і ти погуляєш і повернешся до мене. Нехай буде так. Амінь ».

магічні дії

Якщо жоден з попередніх варіантів не підійшов, то можна переходити до магічних ритуалів. Фахівці радять, що краще за все в боротьбі з приворотами допомагає сіль, тому візьміть сіль і висипте її на невелику сковорідку і нагрівайте її до тих пір, поки вона не змінить колір. У деяких випадках вона може відразу потемніти, це і є явною ознакою привороту. Під час нагрівання солі повторюйте слова: «Сіль білого і чиста, очисти раба Божого (ім`я чоловіка). Зніми з нього все від зіпсованого, все наведене, все згладжене, з їжею з`їдене, з питтям випите, з підкладів узяте. Слово моє міцне, а воля моя сильна. Так було, є і буде. Амінь ». Розігріту сіль пересипте в блюдце. Потім необхідно взяти фотознімок чоловіка і розмістити під тарілкою з сіллю. Наступні два вечори потрібно читати молитву і ставити фото під блюдце. Після того як всі молитви будуть прочитані, слід висипати сіль через поріг, а блюдце викинути. Таким чином можна зняти приворот з чоловіка.

Читайте також:

  • Як зняти приворот
  • Як діє приворот


Увага, тільки СЬОГОДНІ!