» » » » Як приворожити хлопця по фото?

Як приворожити хлопця по фото?

Як приворожити хлопця по фото?

Любов - найсвітліше і прекрасне почуття. Але якщо любов безмовна, вона може принести багато душевного болю і розчарування. Від розпачу багато дівчат вирішуються на крайні заходи і прагнуть приворожити на відстані об`єкт своїх зітхань. Перед тим, як приворожити хлопця по фото або іншим способом, слід ретельно зважити своє рішення. Адже насильницьке втручання в духовний світ іншої людини може негативно позначитися як на ньому, так і на вас.

Як вибрати фото

Маючи фотографію хлопця, можна не звертатися до фахівців, а приворожити його самостійно. У великій мірі успіх заходу залежить від правильного вибору фотографії. Вона повинна відповідати наступним вимогам:

  • знімок зроблений не пізніше, ніж рік тому. Чим «свіже» фотографія, тим краще;
  • об`єкт привороту повинен бути зображений на фотографії один, присутність сторонніх людей на знімку неприпустимо. Не можна також відрізати непотрібні зображення;
  • якість фотографії має бути ідеальним;
  • погляд хлопця повинен бути спрямований на об`єктив фотоапарата.

Як самостійно приворожити хлопця по фото



Існує багато ритуалів, що дозволяють приворожити хлопця по фотографії. Якщо ви переконані в своїх почуттях і готові назавжди з`єднати ваші долі, скористайтеся одним із способів привороту. Всі магічні ритуали, як правило, відбуваються у вечірній або нічний час. Переконайтеся, що ніхто не зможе несподівано перервати його візитом або телефонним дзвінком. Свічки для ритуалів повинні бути куплені в церкві.

Перед проведенням обряду потрібно абстрагуватися від усіх сторонніх думок за допомогою медитації або інших технік. Сфокусуйте увагу на обранця. Згадуйте зустрічі, розмови, приємні моменти спілкування з ним. Якщо ви не знайомі, подумки уявляйте, як ви щасливі разом.

Приворот по фото №1

  1. Запаліть дві свічки і візьміть в руки фото жаданого хлопця.
  2. Дивлячись зображенню прямо в очі, 7 раз повторіть заклинання: «Як сумую я раба Божа (ім`я) по своєму коханому рабу Божому (ім`я), так нехай і він тужить і сумує за мною однієї. Хай буде так на віки віків. Амінь! ».
  3. Підпаліть знімок, використовуючи полум`я свічок.
  4. Попіл винесіть з дому і викинете.

Приворот по фото №2

  1. Запаліть свічку.
  2. Знімок поверніть зображенням до полум`я свічки.
  3. Робіть кругові рухи над вогнем, читаючи такі слова: «Як я, раба Божа (ім`я) сумую про одного серцевому, так і він нехай сумує про мене. Нехай кожен день в ньому розтікається нега медова від однієї думки про рабу Божу (ім`я). Нехай буде так. Амінь ».
  4. Спалену фотографію розвійте за вітром.

Приворот по фото №3

  1. Запаліть пару свічок.
  2. Фото розташуйте на столі і опустіть над ним долоні.
  3. Подумки уявіть свого обранця у вигляді пучка енергії, який плавно переміщається з голови по шиї, плечах, руках в долоні.
  4. Коли відчуєте в долонях тепло, починайте читати змову: «Як сохне раба Божа (ім`я) по рабу Божому (ім`я), так і ти Хай сохне раб Божий (ім`я), тужи, сумуй по мені рабу Божу (ім`я). Нехай серце раба Божого (ім`я) завжди буде любов`ю і пристрастю повно до мене, як річки повні водою. Як камінь слово моє тверде, як вітер слово моє сильно. Амінь ».
  5. Віск свічок накапати на зворотну сторону фотографії.
  6. Загасіть свічки рукою.
  7. Фотографію упакуйте в конверт і покладіть його в свої особисті речі, переважно нижню білизну.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!