» » » » Як приворожити чоловіка?

Як приворожити чоловіка?

Як приворожити чоловіка?

На те, що об`єкт любовного інтересу не відповідає взаємністю, все жінки реагують по-різному. Хтось опускає руки, хтось же починає замислюватися про рішучі дії - навіть про те, як приворожити чоловіка.

Таке прагнення в сучасному світі може здатися дивним, але насправді нічого дивного в ньому немає. Вважається, що жінки особливо чутливі до різного роду потойбічним речей і спочатку наділені магічною природою. Тому, вдаючись до різних магічних ритуалів, жінки не стільки вивчають їх з нуля, скільки заново згадують.

Як приворожити чоловіка за допомогою білої магії

Братися за приворот багато жінок побоюються - і не дивно, адже найчастіше такі складні ритуали відносять до чорної магії. Чорна магія набагато складніше і важче по впливу, ніж біла, вона здатна завдати шкоди і недосвідченою в справі ворожби жінці, і об`єкту її пристрасті. Тому, якщо таке вам не до душі, варто приворожити чоловіка в домашніх умовах, скориставшись білою магією.

Біла магія не несе шкоди і ґрунтується переважно на енергетичному впливі на об`єкт вашої пристрасті. Зачарувати чоловіка можна, вміло використовуючи найпростіші речі - наприклад, їжу.

Приворот на їжу

Приготування їжі своїми руками - це особливий ритуал, яким жінки в наші дні нерідко нехтують за купою побутових і робочих справ. А в той же час, обробляючи м`ясо своїми руками, додаючи в їжу натуральні приправи, будь-яка жінка наповнює їжу власною енергетикою. Коли ж чоловік їсть їжу, приготовлену цією жінкою, її енергія потрапляє в його організм, розноситься з кров`ю.



Для привороту за допомогою їжі вам знадобиться дуже свіже м`ясо (тому найкраще купувати його на ринку), а також сильні приворотні спеції. Головною з таких спецій є червоний перець, ще вам може знадобитися кінза, коріандр і петрушка - вони пробуджують в чоловікові сексуальне бажання. Якщо ж ви готуєте випічку або солодкі страви, додайте в них ваніль, корицю і мускатний горіх, читаючи в процесі приготування такі слова:

"Як ця їжа, що приготувала Раба Божа (ваше ім`я) буде бажаною, так само нехай бажаною для Раба Божого (ім`я того, кого хочете приворожити) буду я, Раба Божа (своє ім`я). Амінь".

Зрозуміти, чи подіяв приворот, вам допоможе стаття Як поводиться заворожений.

Інші ритуали для привороту



Якщо ж можливості нагодувати чоловіка приготовленої вашими руками їжею у вас немає, спробуйте скористатися іншими ритуалами для привороту.

Наприклад, можна взяти невеликий магніт і пару невеликих залізних предметів. Уявіть, що один з предметів символізує вас, а інший - улюбленого вами чоловіка. З`єднайте ці речі між собою за допомогою магніту, після чого сховайте в затишне місце і чекайте, поки ритуал подіє.

Дуже дієвим вважається Приворожений по фото. Для цього вам потрібна чітка фотографія коханого чоловіка і така ж ваша. На заході сонця покладіть ці фотографії на стіл, потім після заходу сядьте за нього, переверніть знімки особами вниз. Кілька хвилин просто сидите, думаючи про коханого чоловіка і розслабляючись. Після цього переверніть свою фотографію, напишіть на ній ім`я об`єкта вашої пристрасті, а на його фотографії напишіть ваше. Складіть фотографії особами один до одного, після чого озбройтеся яскраво-червоною ниткою і міцною голкою і акуратно зшийте їх разом. При цьому треба вимовляти такі слова:

"Я в`яжу Раба Божого (ім`я вашого коханого) нерозривно з рабою Божою (ваше ім`я) міцними і нерозривними узами".

Обірвіть нитку і покладіть фотографії в чистий білий конверт. Запечатайте його за допомогою нової воскової свічки, вимовляючи слова:

"Рабу Божу (ваше ім`я) запечатую з рабом Божим (ім`я чоловіка) назавжди!".

Якщо ви не знаєте, як приворожити одруженого чоловіка або ж чоловіка, який далеко від вас, варто прочитати статтю Як приворожити на відстані, де описані дуже сильні черномагіческіе способи привороту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!