» » » » Як визначити приворот?

Як визначити приворот?

Як визначити приворот?

Складно уявити, що в наш освічений вік хтось може вдаватися до магії, щоб викликати інтерес вподобаного людини. На жаль, практика показує, що подібний вплив виявляється не рідкістю. Так, як дізнатися, чи є приворот?

Що таке приворот

Приворот - це енергетичний вплив на волю людини з метою насильно прив`язати його до іншого, примусити до вчинків, які він не збирався робити. Тому заворожений завжди відчуває дискомфорт, ступінь якого залежить від сили впливу і професіоналізму вчинила приворот.

Багато дівчат, читаючи популярну літературу магічного змісту, вважають, що немає нічого поганого в тому, щоб скористатися «змовою на любов». Але навіть такі дії негативно позначаються на об`єкті змови. Новоявлені «чаклунки» забувають народну мудрість: «насильно милим не будеш». В результаті вони отримують не люблячого супутника, а маються, страждає людини.

Ознаки приворожений людини

Отже, як дізнатися, приворот чи є у людини? Самий явна ознака - поява тяги до людини, до якого раніше не було таких почуттів. Але про це члени сім`ї можуть і не знати.

Близько можуть визначити наявність магічного впливу по тому, як змінилася манера поведінки людини, стиль спілкування, ставлення до оточуючих. Наприклад, спокійний тихоня перетворюється в агресивного грубіяна, і навпаки.



Часто, відчуваючи душевні муки, людина замикається в собі, відмовляється від спілкування. З`являється байдужість до всього, чим раніше цікавився. На цьому грунті може навіть розвинутися пристрасть до спиртного.

Наслідком емоційної неврівноваженості стають проблеми на роботі, і, як результат, з фінансами.



З`являються і проблеми зі здоров`ям. Перш за все, страждає нервова система: головний біль, безсоння, болі в серці. Бувають болі в шлунку. Поширеним ознакою негативного впливу є гарячкові стану, відчуття грудки в горлі. Приворожений може відчувати тяжкість у грудях, неможливість зробити повний вдих.

Визначення привороту у себе

Як визначити приворот у самого себе? Насторожити має наявність перерахованих вище ознак. Крім того, ви-то вже точно знаєте, тягнуло чи вас раніше до нового об`єкту пристрасті чи ні. Якщо тяга з`явилася раптово, думки про нього починають невідступно переслідувати, немає можливості сконцентруватися на чомусь іншому - це привід насторожитися.

Дія привороту може проявлятися і таким чином. Коли ви не бачите коханого, вас непереборно тягне до нього. Але поряд з ним ви відчуваєте незрозумілу тривогу, роздратування, і з`являється єдине бажання - якомога швидше піти. На відстані ж все думки знову повертаються до об`єкта пристрасті. Мабуть, це один з найвірніших ознак привороту.

Свідченням впливу може бути поява проблем в інтимній сфері. Часто приворот робиться так, щоб заворожений міг відчувати сексуальний потяг тільки до певного людині. Але практикуючий подібні привороти повинен розуміти, що рано чи пізно це позначиться на здоров`ї людини: у чоловіка може розвинутися простатит, у жінки проблеми гінекологічного характеру.

методи діагностики

Існують способи визначити, чи піддавався людина енергетичного впливу. Потрібно запалити церковну воскову свічку. Якщо вона буде горіти нерівно, коптити, потріскувати - це ознака впливу. До речі, часто заворожений відмовляється йти до церкви, а прикладання до ікони чи хреста викликає неадекватні реакції.

Стародавній спосіб - діагностика за допомогою яйця. Його треба потримати в руках (для себе), поводити над людиною або фотографією. Потім яйце розбити в стакан з водою, не пошкодивши жовток. Якщо білок став каламутним, з`явилися білі джгути - енергетичне поле пошкоджено.

У висновку хочеться відзначити, що різні енергетичні впливу можуть мати схожі прояви. Тому відрізнити приворот від псування або пристріту може тільки фахівець.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!