» » » » Як приворожити дівчину?

Як приворожити дівчину?

Як приворожити дівчину?

Нерідко в житті зустрічаються випадки нерозділеного кохання, яка доставляє людям багато страждань. У таких ситуаціях багато вирішуються на найвідчайдушніші вчинки. Поширеним варіантом є любовний приворот.

У даній статті ми розповімо, як приворожити кохану дівчину і які методи для цього існують.

Основні рекомендації

Перш ніж звертатися до допомоги привороту, слід запам`ятати, що такі ритуали не повинні звернутися у зло для вашої коханої. Адже якщо ви відчуваєте до неї справжні почуття, то її безпеку для вас не повинна бути байдужою. Тому використовуйте в подібних випадках ритуали білої магії. Різні цвинтарні обряди і привороти, в текстах яких йдеться про смерть дівчини, якщо вона не відповість вам взаємністю, залиште для фільмів жахів.

Для отримання потрібного ефекту вам слід підготуватися до привороту належним чином, виконати всі умови і налаштуватися психологічно. Тільки в такому випадку магія може подіяти.

Багато фахівців в даній області рекомендують проводити ритуали на зростаючу місяць: вважається, що любов дівчини повинна рости разом зі світилом.

Крім того, подібні обряди, як правило, радять проводити, попередньо помившись в душі і надівши чистий одяг. Ця умова є обов`язковою не завжди, проте багато ворожки радять приймати його до уваги для кращого результату.

Приворот по фотографії



Щоб приворожити дівчину в домашніх умовах, достатньо наявності її фотографії. Пам`ятайте, що на фото вона повинна бути одна. Бажано також, щоб це був портрет, на якому добре видно очі дівчини. Знімок кладеться на підлогу, після чого на нього стають п`ятою. При цьому тричі слід повторити змова: "Як моя п`ята тебе (назвати ім`я) тисне, так і твоєму серцю буде важко, щоб воно тягнуло тебе до мене (ім`я)". Такий ритуал проводять 3 дні підряд.

Приворот дівчини за допомогою фотографії роблять і в такий спосіб. Потрібно взяти фото з її зображенням опівночі і прочитати, дивлячись прямо в очі, таке заклинання: "Як люблю тебе (ім`я) я, так і ти не зможеш без мене (ім`я). Мої слова закон. Хай буде так. Амінь!" Повторювати змову необхідно 7 разів.

Приворот з ласощами

Для проведення даного ритуалу необхідна присутність дівчини. Перед обрядом виберіть ласощі, яке дівчина вважає за краще найбільше, оскільки вона повинна буде його з`їсти. На солодкість слід прочитати змову зі словами: "Як приємна і солодка цукерка, так і я буду тобі подобатися. Амінь!" Потім треба віддати шоколадку дівчині. Вважається, що заклинання починає діяти з того моменту, як вона її з`їсть.

Іншим способом можна виконати приворот з фруктами. Для цього знадобиться абрикос або інший фрукт, який легко ділиться на 2 частини. Слід поставити запалені церковні свічки у формі трикутника, помістити в його центр фрукт і прочитати заклинання: "В чудовому саду цвіте дерево з соковитими плодами. У кожному - дві половинки. Разом вони - золотий фрукт, а окремо - чорний плід. Амінь!"

Після цього фрукт треба розрізати навпіл і капнути соком на цукерку, тістечко або інші ласощі, що дівчина любить. Вона повинна з`їсти його, щоб приворот отримав силу. Про інші цікаві способи ви можете дізнатися з нашої статті Як приворожити жінку.

Такі обряди вважаються безпечними, проте все ж слід знати і способи одворотів для кожного з них. Нерідко чоловіки йдуть на такий крок в розпачі, а потім, навіть якщо отримують бажане, шкодують, що воно дісталося їм не по добрій волі. Крім того, пам`ятайте, що справжня любов набагато цікавіше, ніж та, яку можуть подарувати магічні сили. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!