Як наснитися хлопцю?

Як наснитися хлопцю?

Почуття не завжди бувають взаємними, але є способи, завдяки яким вдасться звернути увагу хлопця на себе. Звичайно, можна частіше звертатися до нього з різних питань, просити допомогти, але в цьому випадку можна розраховувати тільки на дружні відносини. Однак можна влізти в сновидіння коханого, і тоді він подивиться на вас іншими очима. Тільки ось як це зробити? Розглянемо кілька варіантів.

Як наснитися хлопцю за допомогою візуалізації?

Наснитися хлопцеві можна завдяки візуалізації. Для цього слід кожен вечір після заходу сонця розслаблятися і моделювати сон, який згодом побачить коханий. Потрібно продумати чітку структуру сну і тримати його в голові. До цього сновидіння можна повертатися і протягом дня.

Визуализируя сон, важливо уявляти, як ви вкладаєте його в голову свого коханого. Крім цього, має бути поданий ще й те, як він розповідає вам про те, що ви йому снилися. Представляти все потрібно яскраво, емоційно тільки так затія увінчається успіхом. Розраховувати на швидкий результат не варто, оскільки потрібен час на те, щоб задумка перетворилася в реальність.

Як наснитися хлопцю за допомогою магії?

Як зробити так, щоб наснитися хлопцю? Можна звернутися до магії, а на допомогу покликати місяць. Ритуал проводиться тільки в повний місяць, тому вважається дуже сильним. Для його проведення знадобляться наступні атрибути:

  • 1 біла свічка;
  • фотографія хлопця.

Однак для проведення даного ритуалу потрібно буде виїхати за місто і знайти відкриту місцевість. Ідеальним варіантом буде відшукати височина, на яку потрібно встати, взяти в праву руку запалену свічку, а в ліву фотографію хлопця. Дивіться через полум`я свічки, що горить на місяць і говорите такі слова:

«Повний місяць повний сил, хочу, щоб хлопець (ім`я) увагу на мене звернув, нехай образ мій прийде до нього уві сні і наяву».



Повторіть цей текст 3 рази, постійно подумки представляючи людини, на якого направлено заклинання, і міцно тримаючи в руках всі атрибути. Після закінчення ритуалу йдіть додому, не обертаючись по шляху, не дивлячись на місяць і не розмовляючи ні з ким.

Як наснитися хлопцеві, який подобається, якщо немає можливості виїхати за місто? В цьому випадку допоможе наступний обряд, який теж проводиться в повний місяць. Дивлячись на світило, перехрестите свій рот і скажіть наступний змову:

«Сон про мене, лише для тебе - раба Божого (ім`ярек). Амінь ».

Як можна наснитися колишнього хлопця?

Для того щоб наснитися колишнього хлопця, потрібно провести дуже сильний обряд. Для його проведення знадобиться:

  • пучок соломи;
  • сірники;
  • подушка.

Візьміть невеликий пучок соломи і спаліть його, стоячи біля кватирки. Заздалегідь вийміть з нього одну соломинку і сховайте під свою подушку. При спалюванні соломи тричі проговорите наступний змову:

«Іди, димок, до раба Божого (ім`ярек), щоб дим за вітром вився і кружляв, щоб я, раба Божа (ім`ярек) моєму улюбленому щоночі снилася. Бути по-моєму ».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!