» » » Як хлопцю знайти хлопця?

Як хлопцю знайти хлопця?

Як хлопцю знайти хлопця?

Хлопці з нетрадиційною орієнтацією часто страждають від самотності. По-перше, геїв не дуже багато, а по-друге, більшість з них ведуть себе, як натурали, щоб не стати ізгоями суспільства. Ось чому постає питання про те, як хлопцеві знайти хлопця. Ситуація ускладнюється ще й тим, що підійти до симпатичного молодій людині і попросити у нього номер телефону непросто, а часом і небезпечно. Так, наприклад, можна переплутати гея з натуралом і дізнатися про себе багато «нового», і це ще в кращому випадку. Адже деякі хлопці можуть і побити, так порахують ситуацію образливою. Однак існує кілька способів безпечного знайомства.

Як хлопцю знайти хлопця в своєму оточенні?

В першу чергу, слід звернути увагу на своє оточення. Серед друзів і знайомих може виявитися молода людина нетрадиційної орієнтації. Слід сісти і проаналізувати їх вчинки, поведінку, хобі та інше. Грунтуючись на цих даних, можна зробити висновки і обчислити гея. Ось тільки не варто приходити до нього і говорити, що він розкритий, і пропонувати зустрічатися. У цьому випадку реакція може бути неоднозначною. Краще попросити знайомого допомогти щось полагодити в будинку, а згодом діяти по ситуації. Також вдасться підтвердити або спростувати свої підозри.

Сайти знайомств

Щоб не витрачати час на з`ясування того, хто із знайомих є геєм, можна піти іншим шляхом. Найпростішим способом буде зареєструватися на сайтах знайомств і переглянути анкети користувачів. Так, наприклад, при їх заповненні на подібних ресурсах є пункт під назвою «сексуальні переваги». Звичайно, багато хто його не заповнюють, але є й ті, хто не боїться відкрито заявляти про свою сексуальну орієнтацію. На подібних сайтах є пошук по заданих крітеріям- завдяки йому вдасться знайти багато молодих людей з нетрадиційною орієнтацією. Згодом потрібно буде тільки вибрати тих хлопців, які найбільше сподобалися.

Даний спосіб знайомства є дуже популярним, оскільки можна сміливо писати лист хлопцю, не боячись, що він осиплеться образами у відповідь. Адже на подібні ресурси люди приходять шукати свою другу половинку, тому можна буде швидко зав`язати знайомства, не приховуючи своїх справжніх намірів. Більш того, користувач ресурсу не відчуває психологічного дискомфорту, тому відносини розвиваються досить стрімко.

гей клуби



Сучасне суспільство досить тепло ставиться до представників нетрадиційної орієнтації. З цієї причини в великих містах є гей клуби, де знайти хлопця може будь-хто. У такі місця ходять тільки геї або бісексуали, тому познайомитися з чоловіком своєї мрії буде досить просто. Більш того, сама атмосфера в таких закладах має до знайомства і флірту.

Можна, наприклад, підійти до вподобаного хлопця і запросити його на танець. Напевно, він не відмовиться. Після запально танцю варто випити по коктейлю і зав`язати невимушену бесіду. Якщо людина сподобається як співрозмовник, то можна буде обмінятися телефонами і домовитися про зустріч. А якщо пощастить, то вдасться піти з вечірки під руку з новим залицяльником.

Свінг вечірки

Нерідко в інтернеті можна наштовхнутися на оголошення про свінг вечорах на конспіративних квартирах і в саунах, на які запрошуються люди нетрадиційної орієнтації. Має сенс сходити на них і познайомитися з молодою людиною. Можливо, вдасться знайти собі партнера для тривалих відносин. Однак найчастіше такі вечірки відвідують ті, хто хоче просто сексу без зобов`язань. З цієї причини не варто сподіватися, що після ночі любові блакитноокий красень передзвонить. Але все ж у житті бувають винятки, і коли всі ресурси вичерпані, то можна сходити і на подібні вечірки. Якщо не вдасться знайти хлопця, то хоча б вечір не пропаде даремно і можна буде весело провести час.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!