» » » Як підійти до дівчини?

Як підійти до дівчини?

Як підійти до дівчини?

Часи, коли молоді люди знайомилися в автобусі, в парку і просто на вулицях міста, канули в минуле. Зараз багато знайомства, та й тісне спілкування, відбуваються в соціальних мережах, так би мовити, віртуально. Тільки ось візуальне знайомство набагато цікавіше й ефективніше, адже любов з першого погляду ще ніхто не відміняв. І, краще, якщо вона відбудеться не через фото на вашій головній сторінці «В Контакті».

У наш час познайомитися теж можна, але зробити це набагато складніше. І вже тим більше, якщо дівчина хлопцю по-справжньому симпатична, і він налаштований не на короткий, а на довгострокове спілкування з нею. Як підійти до дівчини познайомитися, щоб перша зустріч запам`яталася тільки позитивними емоціями?

Грамотне знайомство - запорука успіху

Перед тим, як хлопець підходить до дівчини, він повинен бути впевнений в собі, своєму стані, зовнішності і в тому, що дівчина йому, дійсно, подобається. Якщо хлопець буде випромінювати впевненість, то і дівчина відразу ж розташуватися по відношенню до нього і, можливо, сама почне спілкування. Перед зустріччю з незнайомкою, хлопцеві найкраще подумки визначиться, що він буде їй говорити, про що запитає і, підійшовши ближче, яку тему розмови запропонує симпатичній дівчині.

До речі, якщо хлопця переповнює почуття боязкості перед незнайомкою, то можна попросити свого більш впевненого друга допомогти йому при знайомстві, підказати план дії або придумати що-небудь оригінальне для зближення з дівчиною.



Посмішка - це найсильніше «зброю» при знайомстві. Тому підходити до дівчини з мученицьким виразом обличчя не варто. Вона, навряд чи оцінить ваші страждання і піде вам назустріч. Отже, хороший настрій і - вперед!

Як подолати страх при знайомстві

Якщо у хлопця виникають думки, типу: «боюся підійти до дівчини», то їх потрібно відразу відкинути в сторону. Які можуть бути страхи? Хлопець - це ж чоловік в першу чергу, а по-друге, хлопці по природі своїй повинні бути більш активними і вміти доводити прекрасній статі своє лідерство у відносинах. Звичайно ж, в самому доброзичливому сенсі цього слова.

Розмова при знайомстві можна почати з банальної, але вельми привабливою фрази: «Ти дуже симпатична. Давай познайомимося? Назви мені своє ім`я? А, може бути, обміняємося контактами? »Якщо дівчина теж посміхнеться хлопцю і відповість хоча б на один із заданих питань, то півсправи зроблено і знайомство приречене на успіх. Звичайно ж, грубі слівця і відкрите хамство хлопцеві потрібно залишити, інакше не тільки знайомства не вийде, а ще й на патруль поліції нарватися можна. Отже, познайомилися, а тепер варто рухатися далі, наприклад, поговорити про погоду, про навчання або просто посміятися над новеньким анекдотом. Фрази при знайомстві з дівчиною можуть бути самими різними, та й теми для розмови зараз вибрати не складно. Адже головне при спілкуванні, це природність і віра в те, що хлопець сам говорить.

Місце зустрічі змінити ... можна

Місце знайомства то ж грає важливу роль. Якщо, хлопець підходить до дівчини на вулиці, то тут незнайомка може відреагувати досить насторожено. І, особливо, якщо поруч нікого немає і на дворі пізній темний вечір. А ось, якщо знайомство відбувається на дискотеці, або в компанії друзів, то шанси на успіх у хлопця в цій ситуації помітно зростають. А ще краще, якщо хлопець підходить до дівчини випадково, немов зіткнувшись, так би мовити, віч-на-віч. Ось тут вже точно від знайомства нікому не відбутися! Але це вже один шанс на мільйон, так що доведеться діяти самому, не сподіваючись на Її Величності Удачу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!