» » » Як познайомитися з дівчиною?

Як познайомитися з дівчиною?

Як познайомитися з дівчиною?

Багато молодих людей, які хочуть почати любовні стосунки, зазнають великих труднощів при знайомстві з дівчатами. Як подолати свою боязкість і нерішучість? Як підійти до неї і про що заговорити, що не налякавши її своєю ініціативою? Як можна познайомитися з дівчиною, коли немає досвіду спілкування з протилежною статтю? Відповіді на всі ці питання ви знайдете в нашій статті!

Як познайомитися з дівчиною: загальні рекомендації

Нині набуло великого поширення такий рух як "пікап", від англ. pick up. Завдання пікапера спокусити вподобану дівчину, так би мовити "розвести на секс". Після чого відносини зазвичай припиняються. Однак, не всі, хто займається пікапом страшенні ловеласи і донжуани. Деякі юнаки за допомогою пікапа хочуть просто навчитися ефективно спілкуватися з протилежною статтю і, можливо, знайти дівчину для серйозних відносин. Тому давайте і ми розглянемо деякі методи пікапа, які розкажуть, як правильно познайомитися з дівчиною.

  • Зовнішня презентабельність. Як не крути, але дівчата люблять сильних чоловіків. Не обов`язково накачувати собі мускулатуру, як у Сильвестра Сталлоне (це, до речі, навпаки відштовхує деяких дівчат), але необхідно бути в хорошій фізичній формі. Добре харчуйтеся, займайся спортом, висипайся, веди здоровий спосіб життя. Дівчина хоче відчувати себе надійно в твоєму суспільстві. Так само важливо мати охайний зовнішній вигляд: чисті черевики, чистий одяг, акуратна зачіска, легкий запах парфумів - все це піде тобі на користь. Створи свій неповторний імідж, який підкреслить твої гідності.
  • Менше сумнівів! Як познайомитися з красивою дівчиною? Легко - підійти до неї, без коливань і почати якісь дії або, хоча б, залучити її увагу поглядом. Найгірше, що ти можеш зробити, це почати думати "Ой, та вона така красива, вона мене пошле. А що я їй скажу? А раптом вона заміжня? Ой, та в мене туфлі брудні .. ітд." Чим більше ти дозволяєш своїм внутрішнім страхам заволодіти тобою, тим менше твої шанси на успіх! Пам`ятай, дівчата люблять впевнених в собі чоловіків. Навіть, якщо ти отримаєш відмову, що в цьому страшного? Зате ти придбаєш дорогоцінний досвід, який обов`язково допоможе тобі при наступному знайомстві. Чи не сприймай відмову, як камінь в твій бік, у дівчини може бути тисяча причин, що не залежать від тебе, щоб не починати спілкування. Наприклад, у неї немає часу, вона зайнята, поспішає кудись. Не варто копатися в собі і шукати вади. Думки позитивно в будь-якій ситуації!
  • Будь собою! Чи не грай роль мачо або ще кого-то. Неприродність поведінки відразу відштовхне дівчину. Будь розкутим, вільним. Якщо ти не сподобався дівчині, щось не старайся будь-що-будь домогтися її взаємності - тільки даремно сили витратиш! Просто перейдіть на інший об`єкт.
  • Погляд і посмішка. Не забувай про притягальну силу твоїх очей. Спілкування добре починати з "інтимного" погляду, тобто погляду, який триває трохи довше, ніж звичайний. Такий прийом підготує дівчину до твого наближенню. Якщо ж ти різко ввійдеш в її особистий простір і почнеш розмову, то це може налякати дівчину, і вона захоче скоріше від тебе позбутися. Коли дивишся на неї, посміхайся відкритою щирою посмішкою. Це демонструє твою зацікавленість і впевненість. Дивись, як вона реагує на погляд - якщо так же дивиться на тебе, посміхається, значить все відмінно!
  • Коли підходиш до дівчини, не вторгатися занадто різко в її особистий простір (зазвичай воно знаходиться на відстані витягнутої руки людини). Якщо ти зробиш це, то такий знак буде розцінений як агресія, тиск. Зупинись на кордоні особистого простору, і поступово скорочуй дистанцію. Не забувай про поставу - тримай спину прямою.
  • Чи не ховай руки за спиною - це може бути розцінено як прихована загроза. Жестикулюють, коли розмовляєш. Якщо не знаєш, куди подіти руки, візьми який-небудь предмет, наприклад, телефон.

Як познайомитися з дівчиною: фрази, з яких можна почати розмову



Пам`ятай, що левову частку інформації ми отримуємо невербально, тобто по нашій міміці, позі тембру голосу. Жінкам подобаються низькі чоловічі голоси і розслаблене впевнене тіло.

  • можна, звичайно, почати з традиційного "привіту", але це слово не завжди працює. Воно добре тільки для залучення уваги, але от далі що говорити?
  • звернення на "ти" або на "ви"? Тут все залежить від дівчини. Якщо вона занадто юна, то смішно звертатися до неї на "ви". Якщо ти відразу перейдеш на "ти" при розмові з більш дорослою жінкою (25-30 років), то вона може порахувати тебе неввічливим. Рішення досить просто: починай розмову на "ви", після 4-5 фраз переходь на "ти" .Якщо дівчина теж перейшла на "ти", значить ви вже трохи зблизилися і між вами встановилася достатній ступінь довіри.
  • багато пікапери рекомендують почати знайомство нестандартно. Як оригінально познайомитися з дівчиною? Сказати щось надзвичайне, що вводить в ступор. Наприклад, йде дівчина в червоній шапці, а ти кажеш: "Червона шапочка, я сірий вовк, я тебе з`їм! Почастуй мене пиріжками, щоб залишитися в живих!" Поки ошелешена дівчина думає, що відповісти, ви пропонуєте їй зайти в найближче кафе поїсти пиріжки з чаєм. Не всім під силу діяти таким незвичайним чином і не всі дівчата клюють на таку вудку, але дуже багатьом подобатися такий нестандартний підхід.
  • якщо не знаєте про що говорити, подивися навколо. Використовуй такі теми: оточення, зовнішність дівчини, місце, де ви знаходитеся. Зачепився за якусь деталь і почніть з неї розмова. Головне, встановити контакт, якщо дівчина готова до спілкування, то розмова не складно буде продовжити.

Як познайомитися з дівчиною в інтернеті, вконтакте?



Використовуй несподівані фрази для початку знайомства, як описано вище. Ти можеш викласти свою анкету на сайті знайомств - позначити свої переваги і ті якості, які ти шукаєш в жінці. Не забудь причепити якісну фотографію. За мережі складно зрозуміти людину, тому краще знайомитися особисто.

Ось нехитрі поради, які підкажуть тобі, як красиво познайомитися з дівчиною в школі, на вулиці, в кафе. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!