» » » Як познайомитися в школі?

Як познайомитися в школі?

Як познайомитися в школі?

Ще тридцять і навіть двадцять років тому, доводилося годинами стояти на обумовленому місці, чекати під під`їздом або біля школи. Але технічний прогрес так стрімко розвивається приніс нам нові засоби знайомств: соціальні мережі, сайти знайомств і чати по інтересам. З одного боку, це, звичайно, прекрасно, тепер можна дізнатися інтереси що подобається вам людини, але з іншого боку - з живим спілкуванням соціальні мережі не йдуть в порівняння. У всі часи було питання, як познайомитися в школі? Сьогодні я спробую відповісти вам на це питання.

Рекомендації для дівчат

Спочатку розберемо проблеми дівчат, що з`являються при спробі познайомитися з модним хлопцем в школі. Коли я вчилася в школі, мені дуже сподобався хлопчик з класу на рік старше. Я довго ходила навколо і не знала з чого зав`язати знайомство. Потім, нарешті, придумала: на території школи був старий спорт-зал, в якому давно ніхто не тренувався, так як збудували новий. Написавши в записці про те, що мені дуже цікаво познайомитися з ним і, дізнавшись від його однокласників, яку музику він любить, залишила з запискою диск. Потім на комп`ютері надрукувала анонімну записку з інформацією, де лежить сюрприз, і передала йому через молодшого брата своєї подруги. У записці я попросила Олега відповісти і залишити лист на тому ж місці. Але жоден з листів я не підписала, так що коли на наступний день прийшла, в моєму секретному місці лежав лист від нього! Так ми листувалися три місяці, він все намагався дізнатися, хто йому пише, а я всіляко уникала особистого знайомства. Коли я зрозуміла за листами, що вже йому сподобалася, тоді призначила зустріч. Прийшла на п`ятнадцять хвилин раніше, а він уже стояв з квітами на обумовленому місці. Потоптавшись навколо ще пів години (пристойні дівчата повинні спізнюватися) я підійшла до нього і так ми почали зустрічатися. Потім він мені розповів, що я йому давно подобалася, але він боявся підійти.



Якщо ти хочеш познайомитися з хлопчиком варто почати з того, що дізнатися побільше про нього. Намагайся не видати себе ні поглядом, ні словом. Твій інтерес не повинен виглядати закоханістю і фанатизмом, хлопчики цього не люблять. Найголовніше - не треба намагатися завоювати хлопчиків доступністю, це може зіпсувати не тільки твою репутацію в школі, але і зіпсувати все життя.

рекомендації юнакам



Тепер поговоримо про хлопчиків, як познайомитися з дівчиною в школі? У наш час якось сильно перекинулися поняття чоловік і жінка. У розумінні кожної дівчини, чоловік - сильний, справедливий і сміливий. У Детва все мріють про принців і принцес. І справа не в крові, ми всі народжуємося принцами і принцесами, все залежить від того, що ми з себе представляємо - дорослішаючи. Практичні поради юнакам по темі «як познайомиться з дівчиною» нескінченні. До кожної дівчини, повинен бути свій підхід. Якщо дівчина тобі подобається, ти, напевно, вивчив вже все її інтереси і звички, а якщо ні - терміново це зроби. Сьогодні практично у кожного є мобільний телефон, ти з легкістю можеш знайти її номер або пошукати особисту сторінку в контакті. Почни з таємних повідомлень на мобільник або e-mail, відправляй вранці їй повідомлення з добрим ранком, відправляй їй вірші або просто приємні слова. І ти побачиш, коли, через тиждень такою таємничою листування, ти запросиш її на побачення - вона обов`язково прийде. На першому побаченні не забудь подарувати квіти, нехай це будуть ромашки, але від щирого серця. І головне, пам`ятай - дівчата чекають принца. Стань для неї принцом. Будь непередбачуваний, зустрічай її після школи або встань раніше і зайди за нею перед школою, повір, вона оцінить такий жест.

Познайомитися завжди легко - головне фантазуйте і будьте не такими як всі. Перегляньте старі романтичні фільми, адже все нове - добре забуте старе!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!