» » » Як знайомитися на вулиці?

Як знайомитися на вулиці?

Як знайомитися на вулиці?

Молоді знайомитися один з одним простіше. Вони розкуті, мобільні, інтересів у них більше, та й вибір місць, де можна познайомитися, ширше. Але, як це часто буває, хоча клуби і забиваються до відмови, все одно гучна музика не дає насолодитися спілкуванням, дізнатися інтереси і життєві позиції нового знайомого.

А чому б не познайомитися на вулиці, як це раніше робили наші батьки і матері. Адже на вулиці можна зустріти дуже багато людей, і може бути десь у натовпі йде твоя половинка. Правда, це не так просто, як може здатися. Тому розглянемо варіанти знайомств.

Як знайомитися з дівчатами на вулиці

Відразу ж обмовимося, дівчина в першу чергу оцінює по зовнішньому вигляду. І якщо вона йде, одягнена в прикид від Гуччі, то не варто підходити до неї в дачній куртці. Це явний провал. По-друге, будь-яка людина, що йде по вулиці, зазвичай поспішає у справах. Він в своїх думах, відволікати його окриком не треба. А тим більше дівчину. Будь-яка з них - натура тонка, чутлива. Тому тихе і ніжне «Привіт» - дуже добрий початок для розмови.

Найважливіше, щоб привітання не було питанням, на який вона може і не відповісти. Так що затримка може вийти довгою. Краще переведіть розмову в необхідне для вас русло. Звичайно, і без компліменту не обійтися, адже ви джентльмен.

Говорити треба доброзичливо, позитивно, ніякої агресії або розбещеності. Врахуйте, що вулиця сповнена негативу, так що вам доведеться виділитися із загальної юрби. Важливий момент - викликати довіру. Наприклад, можна пояснити, як ви опинилися на цьому місці: вчіться або працюєте неподалік, йшли в магазин за продуктами і так далі.



Наступний аргумент - причина вашого підходу. Запитали час, попросили цигарку - це провал. Краще скажіть, що не раз зустрічали її тут, що вона симпатична. Ідеальний же варіант - це зізнатися, що просто хочете з нею познайомитися.

Як знайомитися з хлопцями на вулиці

З чого почати знайомство з хлопцями? Вони в основному люблять очима, звідси і весь церемоніал знайомства.

  • Косметика і парфуми. Тут важливо не перебрати. Трохи більше того чи іншого, і молода людина подумає, що дівчина промишляє самої старовиною професією.
  • Посмішка - це найстрашніше жіноча зброя. Жоден чоловік перед ним не встоїть. Тому посміхайтеся природно, нехай виблискують ваші білі зубки.
  • Не треба вітатися, просто що-небудь запитаєте. Цього буде достатньо, щоб зав`язалася бесіда. Найважливіше, щоб питання було чітко поставлено з інтонацією.
  • Якщо ситуація дозволяє, попросіть у хлопця допомоги. Нехай він покаже, який він чоловік. Заохочуйте його в цій дії.

Все інше по ситуації. Наприклад, якщо він гуляє з собакою, то зверніть увагу на песика, запитаєте, як його звуть, потрепіте пса за холку. Фантазуйте. Є відмінний перевірений спосіб - зіткнутися з ним і упустити з рук стос паперів або сумочку. Будьте впевнені, все вже почалося.

Хочете дізнатися додаткову інформацію, тоді читайте статтю Як познайомитися на вулиці.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!