» » » Як підкотити до дівчини?

Як підкотити до дівчини?

Як підкотити до дівчини?

Ви коли-небудь замислювалися, чому одним чоловікам вдається легко завоювати увагу дівчини, а інших чекає невдача? При цьому другі можуть бути куди красивіше, успішніше і цікавіше. Дуже важливо справити враження на дівчину з перших хвилин спілкування. Поговоримо докладніше про те, як це зробити.

Правила пікапа: як підкотити до дівчини

Ваша найголовніша задача при звабу красуні - підкотити до дівчини так, щоб вона вас відразу не відшила.

  • Перше і основне правило для успішного пікапа - бути впевненим у собі.
  • Наступний крок - це зловити її погляд. По очах дуже багато можна прочитати, у тому числі, чи готова дівчина зараз до знайомства і цікаво їй це взагалі на даний момент. Нахабство - це, звичайно, добре, особливо в справі пікапа, але, так як ми з вами ведемо мову про успішність і про те, щоб вас відразу не відшили, напролом все ж йти не варто.
  • Не варто ставити таких всім набридлих питань, як "Не потрібен вашій мамі зять?", "Чому красуня нудьгує?" і т.д. Цим ви точно відштовхне від себе дівчину і навряд чи вже зав`яжете з нею розмову.


Якщо дівчина зловила ваш погляд і ви бачите її інтерес, то закріпіть позицію. У разі, якщо обраниця йде по вулиці, намагайтеся йти поруч, тримаючись на максимально близькій відстані, але не заступаючи в зону її комфорту. Якщо дівчина, наприклад, сидить в парку, то продовжуйте крадькома кидати погляди, але не прямо на неї, а трохи скоса, боковим зором. Так би мовити, поспостерігайте за нею. Також можна підлаштуватися під її позу. Психологи стверджують, що якщо людина підлаштується під позу і дихання іншої людини, то на підсвідомому рівні справить сприятливе враження і викличе довіру.

Ось і настав момент, коли пора зав`язати розмову

  • Важливо пам`ятати, що перше враження про людину формується протягом 15 секунд. Тому переконайтеся, що ви охайно одягнені, причесані, взуття чиста і від вас добре пахне. Не забувайте також і про усмішку.
  • Не починайте спілкування з дівчиною з банальних шаблонних фраз: "Дівчина, можна з вами познайомитися?" або "Дівчина, а чи не зустрічалися ми з вами раніше?". Швидше за все, це відразу відлякає її. Повірте, ви не перший, хто підходив до неї з подібними питаннями.
  • Також намагайтеся не використовувати в своїх питаннях частку "не". Наприклад, "Чи не хочете ви сходити зі мною в театр?". Відповідь скоріше буде - немає. І, знову ж таки, це діє на підсвідомість, спрацьовує захисна реакція.
  • Будьте оригінальними. Якщо ви випадково почули її ім`я, можете підійти і сказати: "Марина, ваша усмішка засліпила мене більше, ніж сьогоднішнє яскраве сонце". Не бійтеся бути дурними: дівчата люблять вухами. Вона обов`язково посміхнеться вам ще раз, можливо, навіть зніяковіє, не кажучи вже про те, що ви поліпшите її настрій на весь день.


Слідуючи даними радам, ви й не помітите, як вже йдете з сподобалася дівчиною, весело розмовляєте, а в кінці прогулянки вона обов`язково залишить вам свій телефон.

Інтернет-знайомство

Якщо ж ви ще не настільки сміливі, щоб знайомитися з дівчатами в реальному житті, є ще один спосіб - підкотити до вподобаної дівчини "Вконтакте" (ВК) або в інших соціальних мережах.

  • Ви можете придумати цікавий небанальний коментар до її фото, на який вона обов`язково захоче відповісти.
  • Також ви можете, проаналізувавши її анкетні дані і переглянувши її фотографії, задати їй який-небудь цікаве питання в личку.
  • Не зайвим буде вивчити, що вас об`єднує, і схиляти спілкування до цієї теми. Так у вас буде більше шансів зацікавити її і вивести відносини на новий рівень!

Для закріплення результату прочитайте також наші статті Як підійти до дівчини і Як фліртувати з дівчиною. Удачі в звабу!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!