Як спокусити дівчину?

Щоб спокусити вподобану дівчину, необхідно не просто постати перед нею в привабливому вигляді. Більшість дівчат при виборі партнера звертають увагу не тільки на його зовнішність, але і на манеру поведінки. Не забувайте, що у кожної людини - свій смак.

Як вибрати об`єкт

Багатьох цікавить питання - як спокусити дівчину, припустимо, в метро або на вулиці. Якщо Ви хочете звабити незнайомку, з нею необхідно провести трохи часу і поспілкуватися віч-на-віч. Повірте, навіть самі розкуті дівчини не так вже й наївні, щоб з першим зустрічним лягти в ліжко: як би не був привабливий молодий чоловік, все ж, він невідомий, а значить, потенційно небезпечний. Потрібно не просто сподобатися дівчині, а обдурити її, зробити так, щоб вона перейнялася до Вас довірою.

По-перше, спробуйте визначити її настрій і характер, простеживши за нею кілька хвилин. Перед тим, як швидко спокусити дівчину, потрібно приблизно зрозуміти, що її хвилює в даний момент, і оцінити власні шанси на успіх. На це Вам дається менше хвилини - врахуйте, що на вулиці або в метро досить щільний рух, і об`єкт може просто зникнути з поля зору, нічого не запідозривши. Взагалі, заздалегідь знайдіть собі майданчик для полювання: влітку рушайте в парк або на пляж, взимку - на каток, в похмуру погоду - в розважальний центр, на дискотеку або на інше масовий захід.

Ще один важливий момент: дівчина не повинна перебувати в супроводі іншого чоловіка - хлопця, чоловіка, брата. Щоб правильно спокушати дівчину, потрібно, щоб та перебувала в піднесеному настрої або задумі. Звичайно, можна знайомитися і з меланхолійними особами, проте Ви, не знаючи причин такого настрою, можете тільки відштовхнути її від себе.

Як звернути на себе увагу

Коли знайдете прийнятну кандидатуру, що відповідає всім критеріям, приступайте до другого етапу спокушання. Підійдіть до дівчини з несподіваним запитанням чи попросіть її про допомогу: як правило, протилежну стать адекватно реагує на різні прохання. Головне, щоб вона відповіла Вам, а далі, чіпляючи слово за слово, спробуйте зав`язати розмову. Бажано, щоб він не торкався особистої сфери: це дуже важливо для того, щоб спокусити дівчину на секс в ході подальшого спілкування.



У психології існує так зване «правило десяти секунд», згідно з яким, перше враження про людину формується в перші кілька секунд спілкування з ним. У цей критичний момент постарайтеся поводитися невимушено, але не надто розкуто.

Ще один спосіб звернути на себе увагу - самому допомогти чим-небудь дівчині. Наприклад, підійміть її впала сумочку, не чекаючи прохання з її боку - це послужить непоганим приводом для знайомства. Нарешті, дуже просто знайти дівчину на дискотеці, ковзанці або в іншому публічному місці: просто запропонуйте їй потанцювати або навчити Вас кататися на ковзанах. В цілому, для того, щоб знайомство пройшло без проблем, ознайомтеся з виданнями для пікаперів або подивіться як спокусити дівчину онлайн відео, викладене у вільному доступі.

Інша справа, якщо Ви з дівчиною вже знайомі: повірте, якщо Ви її не приваблює, її думка ніяк не змінити. І, навпаки, між вами вже напевно був секс, якщо ви взаємно один одного притягує. Якщо немає - здолайте власну сором`язливість.

Як підтримати розмову



Постарайтеся, щоб об`єкт після короткої розмови не зник з Вашого поля зору. Кращий спосіб це зробити - пожартувати або ненав`язливо задати питання вже на іншу тему. Нерідко дівчата самі виходять «на полювання», тому можете не боятися, що вона Вас покине. Напевно дівчина сама того і чекає, коли Ви її спочатку поведете в кафе або ресторан, а потім - до себе додому. Не забувайте про невербальному спілкуванні - мові тіла. Бажано, щоб Ви хоча б поверхово вивчили відповідну літературу, і могли зарекомендувати себе перед незнайомкою з кращого боку.

Перед тим, як спокусити колишню дівчину, пам`ятайте, що вона може просто прикидатися, ніби Ви їй нецікаві. Ні в якому разі не вибачайтеся за розставання - просто згадайте якісь приємні хвилини, проведені разом. Натякніть, що не проти продовжити відносини, або хочете «прощального» сексу. Багато що залежить від характеру дівчини: якщо Ваша колишня не злопам`ятні, все повинно пройти нормально. Заздалегідь, звичайно, створіть ситуацію, зручну для усамітнення. З колишньої не повинно виникнути проблем - Ви ж вивчили її характер?

Зрештою, якщо Ви не поважаєте себе, тисніть на жалість - колишня розчулився, але «дасть» тільки зі співчуття. Якщо Ви дівчині нецікаві і у неї знайшовся інший кандидат - забудьте про неї, або спробуйте її повернути собі. Останнє, щоправда, невигідно, якщо Ви розраховуєте тільки на одну спільно проведену ніч. Взагалі, як спокушати дівчат відео викладене в Інтернеті.

Після першого знайомства

Підтримуйте розмову жартами, намагайтеся вести себе невимушено і весело. Спробуйте зробити так, щоб дівчина сама почала Вам висловлювати свої думки - це вірна ознака того, що вона відкрита для спілкування. Приділяйте їй увагу, тримайтеся до неї якомога ближче, проте не будьте надмірно наполегливі: дівчина запідозрить недобре, і постарається позбавитися від Вас при першому вдалому випадку.

Подальший хід бесіди залежить від конкретних обставин. Імпровізуйте і перевіряйте її реакцію. В цілому, дивитися як спокусити дівчину можна на відео, що знаходиться в мережі у відкритому доступі. Головне, поборіть себе, і позбудьтеся від комплексів. Створюйте під час бесіди найбільш привабливий для жертви образ, наприклад, підприємця, творчої людини, любителя вечірніх клубів і ін.

Вступайте до залежності від бюджету, яким володієте. Зводить дівчину в кафе або ресторан, на крайній випадок, купите їй морозива. Створіть романтичну атмосферу і вселите їй думка, що Ви - самий неповторний людина в її житті. В ході бесіди, можете навіть відпустити кілька жартів, пов`язаних з сексом, або торкнутися цієї теми. Можна і спокусити дівчину безкоштовно, однак для цього буде потрібно більше майстерності. В ідеалі, дівчина повинна сама завести розмову про секс.

вибір тактики

Якщо Вам все-таки не вдалося з першого разу познайомитися з сподобалася дівчиною - не турбуйтеся. Наступного разу підшукайте більш підходящу пасію, або змініть тактику поведінки. Пам`ятайте, що до кожної з дівчат підхід індивідуальний, тому не намагайтеся використовувати одні і ті ж прийоми кілька разів поспіль. З іншого боку, напевно характер вгадати не можна, тому обрана один раз і назавжди тактика рано чи пізно спрацює.

Можете спробувати спокусити дівчину в Інтернеті, проте це набагато складніше. Перш за все, в мережі красиві дівчата не знайомляться, а по-друге, Вам доведеться дуже довго умовляти її на зустріч, вселяючи до себе, зовсім незнайомій людині, довіра.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!