» » » Як знайти дівчину в гта?

Як знайти дівчину в гта?

Як знайти дівчину в ГТА?

Grand Theft Auto - серія ігор про злочинця, що виконує різні місії, відома багатьом як просто ГТА (GTA). Поява серед персонажів дівчат стало приємним доповненням ГТА Сан-Андреас. Якщо Ви знайдете дівчину в ГТА, це не тільки урізноманітнює життя героя, але і допоможе в проходженні місій. Поговоримо докладніше про те, як зустріти свою любов в цій грі.

Як і де знайти дівчину в ГТА

Для початку визначимося, з якими дівчатами і де можна завести відносини. Деяких дівчат ви не уникнете в ході виконання місій (оскільки шанс завести відносини дан кожному). Таких дівчат дві, ви зустрінете їх за сюжетом. Інших же доведеться знайти - це ще 4 варіанти розвитку відносин.

Так, звертаємо увагу на сині стрілки, що висять над дівчатами - це ті, до кого можна підходити і знайомитися. Після знайомства і вдалих побачень будинок вашої дівчини буде позначений червоним серцем.

ГТА: як побудувати відносини з дівчиною

Знайти дівчину в ГТА - це півсправи, адже потрібно буде добитися її розташування. Розглянемо кілька варіантів красивих залицянь: в общем-то, все як у житті.

ресторан

Смачно годуєте дівчину, якщо вона голодна. Та й яке побачення обходиться без барів, кафе чи ресторанів. До речі, вибір їх якраз залежить від дівчини. Сміливо запрошуйте і дивіться на реакцію обраниці, а далі корегуйте дії по ходу.

танець



Пріглашасіте дівчину в бар з танцполом, і вперед: можна погран в міні-гру, набрати бали і поспостерігати за подальшими діями дівчини: можливо, вам вдасться домогтися її прихильності.

Їзда на авто

Якщо ваша бажана попросила покатати її, не втрачайте часу! Під час поїздки дивіться на що з`явився індикатор задоволення дівчата, зокрема, його зміни від швидкості. Якщо індикатор зростає пропорційно швидкості - тисніть педаль в підлогу. Але якщо дівчина кричить, а індикатор знижується - зменшіть обороти, ваша дама явно не з екстремалок.

Загальні правила пошуку дівчат

Як підсумок перерахуємо три основних правила, дотримуючись яких, ви доб`ється успіху у прекрасних дам в грі:

  • По-перше, уважно спостерігаємо за картою, щоб не пропустити відповідну дівчину.
  • По-друге, вибираємо правильні дії при догляді (не поспішаємо!).
  • По-третє, звертаємо увагу на реакцію вашої обраниці і, якщо необхідно, коригуємо дії.

Якщо все проходить успішно, почитайте про подальший розвиток відносин в статті Як зайнятися сексом в ГТА (GTA).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!