Яку вибрати дівчину?

Яку вибрати дівчину?

У житті молодого хлопця іноді може з`явитися дилема, коли йому доводиться розриватися між двома дівчатами, двома избранницами. І робить молода людина це не спеціально, не через підлості, він всього лише не може розібратися в собі, в своїх думках і почуттях. Він просто заплутався. Що ж робити такій молодій людині, яку вибрати дівчину? Чи варто взагалі вибирати когось, якщо сумніваєшся?

Складний вибір

Подумайте, може бути, вам просто подобається ситуація, в якій ви обласкані подвійним жіночою увагою? Тоді потрібно розуміти, що тривати так довго не може. Кожна дівчина хоче бути єдиною в житті свого коханого чоловіка. І це її бажання цілком зрозуміло. Роздвоєність ваших почуттів оманлива. Будь-які відносини не можуть будуватися з року в рік, грунтуючись лише на одній пристрасті і близькості. Тому, для того щоб визначитися, яку вибрати дівчину, потрібно вирішити, з ким ви бачите себе через кілька років або з якою з них ви могли б задуматися про одруження. Ваша супутниця повинна обов`язково розділяти ваші життєві орієнтири. Так, любителю тусовок і нічних клубів явно не підійде скромна хранителька домашнього вогнища. Однак і в такому правилі бувають виключення. Тому подумайте, можливо саме вона і зможе допомогти вам змінити щось у своєму житті. Наприклад, стати більш відповідальним, серйозним. Перш, ніж зробити правильний вибір, вам необхідно якомога краще дізнатися, що хоче і що любить дівчина

Друг або об`єкт обожнювання



В ході статистичного питання, проведеного працівниками чоловічого журналу «Максим», з`ясувалося, що 70 відсотків чоловіків, що зустрічаються з двома дівчатами, в одній з них бачать душевного друга і порадника, а другу сприймають, як об`єкт обожнювання і жадання. Задумайтесь, чи зможете ви зі своєю «коханкою» після пристрасного сполучення знайти спільні теми для розмови. Ви повинні розуміти, що любов і секс довго не живуть один без одного. Робіть вибір, покладаючись тільки на свої думки і почуття. Не варто прислухатися до порад друзів і тих, хто слабо розуміє ситуацію, що склалася.

Якщо вони подруги



До речі, ваше становище може значно ускладнитися, якщо обидві дівчини мають схожі характери, погляди на життя і, найжахливіше, якщо вони є подругами. Ви можете сказати, що жіночої дружби не буває. Тоді знайте, що саме ось через таку ситуацію ця сама дружба, як правило, і руйнується. Опинившись між двох вогнів, звичайно, можна проявити благородний вчинок і відмовитися зовсім від вибору між цими дівчатами. Так вони зможуть зберегти свою дружбу. Однак відхід від проблеми зовсім не є її вирішенням. Якщо ви впевнені, що любите по справжньому, то не варто принижувати свої інтереси.

Любовний трикутник

Про яку дівчину вибирати хлопцеві, якщо він впевнений, що відчуває сильні почуття до кожної з них? Це дуже складне питання, адже всі люди різні, є однолюби, є Казанови, і ніхто не має права їх судити. Але прийняти рішення все-таки доведеться, адже рано чи пізно таємне стає явним. Не слід поспішних висновків, нехай мине небагато часу. Ви зможете краще придивитися до своїх обраницям. Можливо, хтось із них дійсно любить вас, а хтось просто хоче весело проводити з вами час? Може бути і такий варіант, що їм обом потрібні від вас тільки матеріальні блага. Як би людина не намагався приховати свій хитрий задум, час все одно розставить всі крапки над «і». Якщо ви сумніваєтеся в щирості почуттів однієї з дівчат, то можете потроїти маленьку перевірку, попросіть вашого друга запросити її на побачення, і подивіться на її реакцію. Головне в цій справі - не перегнути палицю.

Пам`ятайте, що вибір доведеться зробити в будь-якому випадку, і все одно будуть переможці і переможені. Залишитися хорошим для обох дівчат ви не зможете в будь-якому випадку. Підберіть потрібні слова, зробіть все тактовно, щоб не поранити близької вам людини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!