Як повернути коханку?

Як повернути коханку?

Відносини на стороні крім задоволення і куражу можуть доставити чимало проблем - неприємності вдома або на роботі. Якщо сім`я не в курсі того, що відбувається, то чоловіка не покидає страх бути розкритим. Однак, варто коханці з якихось причин вийти з відносин, не кожен молодий чоловік зуміє її відпустити. У статті ми поговоримо про те, як повернути коханку.

Як повернути коханку назад

Що вибрати при спробі повернення минулої жінки - задарувати щедрими подарунками або почати погрожувати? А може тиснути на почуття і жалість? Все буде залежати від ситуації.

У будь-якому випадку перед тим, як повернути коханку, потрібно відповісти на питання: чому були разом, чому вона зараз не поруч, чому є бажання її повернути.

Мисливиця на гроші

Більшість дівчат, які дозволяють собі завести роман з невільним чоловіком, ведуться на матеріальне становище залицяльника. Коханка дарує свої молоді роки, секс і ласку, а натомість хоче отримувати дорогий одяг і косметику, коштовності і поїздки на відпочинок.

Однак, якщо збільшений апетит коханки стає не по кишені, вона запросто може знайти собі новий "гаманець". Тому єдиний спосіб повернути дівчину назад - пообіцяти "золоті гори". Тільки подумайте перш, ніж це робити, потягніть ви такі дорогі витрати і що будете робити, коли "цінник" злетить дуже високо.

Мисливиця на невільних чоловіків

У наш час дуже багато таких жінок, які не проти влізь в чужу сім`ю, щоб відвести вподобаного чоловіка. І в тому випадку, якщо у подружжя є розбіжності і відносини далекі від стабільності, коханкам це вдається.

Однак, головна думка такої обраниці - як змусити чоловіка піти від дружини, т. Е. Її бажання - добитися розлучення і зайняти своє законне місце.

У такому випадку потрібно зробити рішучий крок - подати заяву на розлучення і зробити пропозицію своїй коханці або забути про неї раз і назавжди. Звичайно, можна переконати дівчину в тому, що ви вже обмірковуєте дана пропозиція і незабаром зважитеся на вчинок.

Мисливиця заради результату



Існують такі жінки, які заволодівають чоловіками заради своїх перемог. Їм не важливий статус і сімейний стан партнера. Для неї це наче гра. Як тільки дівчина почує заповітне "люблю" - вона відразу ж втрачає інтерес до обранця і переключається на нову "жертву".

Повернути коханку можна, якщо хлопець зіграє на почуттях і переверне ситуацію. Потрібно лише натякнути, що це він був ініціатором розриву і просто зробив свою справу "її руками".

Ведіть себе полегшено і невимушено, не показуйте справжніх почуттів і коханка обов`язково повернеться назад.

Коханка пішла, щоб повернутися

Крім того, необхідно подумати, а не маніпулює чи дівчина вами? Може бути, це якийсь хитрий хід?

Зазвичай таку тактику вибирають жінки, які впевнені в тому, що чоловік від неї без розуму і просто так не відпустить. Робиться це для того, щоб по поверненню чоловік переглянув своє ставлення до неї і приділяв більше часу, уваги і сил.

Пам`ятайте, що будь-яка дівчина любить квіти, залицяння і приємні дрібниці. Може бути, вам не вистачало романтики? Тоді влаштуйте їй романтичний вечір. А може бути, їй набридло бути на других ролях? Тоді допоможе відверта розмова про почуття, якщо ви дійсно до неї щось маєте.

Можливо, вам буде цікава стаття Як повернути довіру.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!