» » » Як закохати в себе колишню?

Як закохати в себе колишню?

Як закохати в себе колишню?

Відносини в союзі двох закоханих - це завжди море емоцій, ніжність і ревнощі, образи і прощення, відштовхування і нове тяжіння. Нерідко після бурхливих відносин люди розлучаються, і це, як правило, спричиняє біль обом. Однак при бажанні можна спробувати відродити згаслі почуття. У даній статті ми поговоримо про те, як закохати в себе колишню дівчину, як знову завоювати її любов і довіру і почати новий етап відносин.

Якщо причина розставання - зрада

Дуже часто причиною розставання є зрада чоловіка. Але цікаво, що секс в нетверезому стані після бурхливої вечірки або "відносини на одну ніч" представники сильної статі схильні не вважати зрадою. Жінка ж, через свою природну емоційності, має дещо інші уявлення про вірність. Такий чоловічий вчинок для неї - справжня зрада, якому немає виправдання, по крайней мере, спочатку.

Так що якщо причиною розриву послужила ваша нестриманість сексуального характеру, вам захотілося "розвіятися", потягнуло на різноманітність, ви просто зобов`язані довести своїй дівчині, що шкодуєте про це. Причому бажано переконати її в тому, що подібні "сюрпризи" їй більше не загрожують. Якщо вона вас любить, то зуміє пробачити, але забути ваш вчинок їй вдасться не відразу, будьте готові до підвищеної ревнощів і необгрунтованим підозрами.

Інша сторона медалі

А що, якщо вам змінила вона? Ось це, якщо враховувати, що дівчина дорога вам, не тільки заподіює біль вам як люблячому людині, а й ранить ваше чоловіче самолюбство: "він краще за мене!". Тут дуже важливо не спиратися на власницькі почуття і керуватися інстинктом самця, у якого відбили самку. Інакше ви будете думати не про те, як закохати в себе колишню, щоб побудувати нові міцні відносини, а будете просто одержимі ідеєю повернути її, як улюблену іграшку, яку відібрав сусідський хлопчик.



Часто дівчата змінюють, коли їм чогось не вистачає у відносинах. Тому слід звернути увагу на цю можливу причину і подумати про те, що у ваших стосунках було не так.

Перш ніж думати, як закохати в себе свою колишню в даній ситуації, потрібно усвідомити, що саме вона шукала в новій зв`язку. Цілком ймовірно, що ви упустили у відносинах щось важливе. Міняйтеся, будьте більш уважним і турботливим, прислухайтеся до бажань і потреб своєї коханої, якщо хочете повернути колишні почуття.

Якщо проблема відносин в сварках

Бувають ситуації, коли люди просто-напросто сваряться по дрібницях. Звичайно, в цей момент ніхто з них не усвідомлює, що причини можуть бути дріб`язковими. Але сварка розпалюється за схемою взаємних докорів, перетворюючись на справжній скандал, який часто призводить до розриву. Зазвичай ще згадуються випадки, які не мають до теми суперечки ніякого прямого відношення, просто в пориві почуттів рідко кому вдається зберегти логіку міркувань в повній мірі.



Якщо ви хочете закохати в себе колишню дівчину після подібної сварки, для початку просто усвідомте, що такі дрібниці присутні в житті майже кожної пари. Як то кажуть, треба розібратися, що для вас важливіше: бути правим або щасливим? Якщо ви насправді любите, то віддасть перевагу другому, нехай навіть вам доведеться йти на поступки і навіть вибачитися зайвий раз.

Уявіть, що ваша дівчина дуже хоче з вами помиритися, просто чекає першого кроку від вас по звичайній жіночій логіці "він же чоловік!". Так, вона вважає вас сильніше і мужніми за своєю природою, так що постарайтеся виправдати її очікування.

"Він мене розлюбив ..."

Більшість чоловіків навіть уявити не можуть, що основною причиною розставання може служити ця настирлива думка. Як правило, звинувачувати дівчину в абсурдності її судження невірно: такі думки з`являються у представниць слабкої статі неспроста.

Якщо раніше ви могли годинами гуляти з нею по нічному місту, дзвонити і писати кожні півгодини, купати її у ванні з пелюстками троянд і займатися любов`ю при свічках, чому ви не робите цього тепер? Першою реакцією жінки буде підозра, що ви її більше не любите або вона вам набридла.

Якщо у вас просто немає вільного часу, ви дуже втомлюєтеся на роботі або самі вважаєте, що "хорошого потрошку", поясніть їй, що все це ще не свідчить про минулу любові.

Але в ваших же інтересах буде постаратися повернути романтичний настрій у відносини: якщо причина саме в цьому, ваша дівчина зрозуміє, що ви її як і раніше любите, і з радістю повернеться до вас. Крім того, таким чином ви обидва зможете заново пережити найкрасивіший період своєї любові, і це додасть вашим новим відносинам гостроту і яскраві відчуття.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!