Чому дівчина не хоче?

Ми всі мріємо про ідеальні стосунки, романтичних і щасливих, заснованих на любові і взаєморозуміння. І ось ми нарешті зустрічаємо дівчину, яка здається ідеальною в усіх відношеннях. Що ж відбувається далі? Ми намагаємося звернути на себе увагу. Намагаємося познайомитися ... Іноді буває так, що дівчина одразу відповідає взаємністю на проявлений до неї інтерес. Але так буває не завжди.

Чому дівчина не хоче зустрічатися

Є безліч причин, чому дівчата не хочуть зустрічатися. Найпростіша з них - дівчина вже зустрічається з хлопцем. Як це з`ясувати? Просто запитайте її про це. Або запитайте у спільних знайомих, якщо такі є. Найімовірніше, дівчина, яка Вам подобається, не буде приховувати від Вас такого роду причину.

Що ж робити, якщо вподобана дівчина вже зустрічається з іншим хлопцем? Найвірніший шлях - залишити цю дівчину в спокої. Не варто будувати своє щастя на чужому нещасті. Але що, якщо ця дівчина подобається Вам настільки, що Ви готові на все заради того, щоб бути разом? Та й дівчина також проявляє симпатію по відношенню до Вас? Тоді, можливо, є деякі проблеми в її відносинах з іншим хлопцем і їх союз не такий міцний. Можливо, варто боротися за те, щоб ця дівчина була з Вами поруч.

Чому дівчина не хоче спілкуватися

Є три варіанти відповіді на це питання.

Перший - якщо Ви недавно познайомилися і раптом дівчина каже, що далі не бажає спілкуватися з Вами.

Основні причини - дівчині не сподобалося те, як Ви спілкувалися за короткий час вашого знайомства або було в цьому спілкуванні то, що її збентежило. Згадайте, про що ви говорили і як себе вели. Можливо, Ви були занадто нав`язливі або фамільярні. У цьому випадку, Вам варто вибачитися за Ваша поведінка і виправити враження про себе в її очах. Є ще один варіант. Коли ви познайомилися, дівчині просто потрібно було з кимось поговорити, а тепер все в порядку і їй більше не потрібна жилетка. Що ж, тут у Вас є непогані шанси все ж зацікавити її і добитися продовження спілкування.



Другий варіант - Ви зустрічаєтеся і раптом дівчина заявляє Вам про таке рішення. Причина очевидна - вона ображається на Вас. Може Ви посварилися? Тоді зробіть крок до примирення, якщо Ви хочете помиритися. Якщо сварки не було, вона все одно могла образитися на щось. Може Ви забули про що то? Важлива дата? Її прохання? Згадуйте! Або запитайте у неї.

Третій варіант, не найкращий. Дівчина вирішила порвати відносини з Вами або знайшла іншого хлопця. Якщо Вам дійсно дороги Ваші відносини - тоді Вам чекає важлива розмова і сильно постаратися, щоб з`ясувати всі причини такого рішення і постаратися все виправити.

Чому дівчина не хоче цілуватися

Знову ж, є кілька варіантів відповіді на питання в залежності від ситуації.



Якщо Ви познайомилися і хотіли таким чином перейти на новий рівень спілкування, а дівчина відмовляється цілуватися, можливо, вона сприймає Вас тільки як друга. Якщо Ви все ж хочете, щоб дівчина змінила її ставлення до Вас - спробуйте інші варіанти залицянь, щоб, врешті-решт, домогтися поцілунку.

Можливо, вона не готова до відносин, так як нещодавно зруйнувалися відносини з іншим. У такому випадку варто трохи почекати.

А може бути, вона просто соромиться. Будьте більш наполегливими.

Якщо Ви зустрічаєтеся і вона не хоче цілуватися, може бути, вона образилася? З`ясуйте це.

Якщо вона не образилася, можливо, цим вона хоче показати, що більше не хоче продовжувати стосунки. Чи не найкращий варіант, але все може бути.

Є й кілька інших, можливо, несподіваних, причин, чому дівчина не бажає цілуватися:

  • Вона застуджена, хворіє і не хоче Вас заражати.
  • Як це не смішно, але вона їла часник.
  • Або Ви їли часник, і а цей запах їй неприємний. Або їй не подобається запах нікотину, якщо Ви курите. Скористайтеся жувальною гумкою.
  • Ви неголені і щетина колеться.

Чому дівчина не хоче сексу

Жіноча психологія - досить тонка річ, і причини, чому вона не хоче займатися сексом, можуть бути досить несподіваними і самими різними. До того ж, деякі дівчата дуже сором`язливі і викликати їх на розмову з цього приводу досить нелегко, а іноді зовсім неможливо. Тоді Вам самим доведеться розбиратися в причинах такого роду відмови. Отже, ось кілька найпоширеніших причин, також, в залежності від ситуації.

Ви хочете перейти на наступний рівень відносин? А дівчина відмовляється? Чому? Тому що:

  • Вона соромиться. Будьте уважніші і наполегливі.
  • Вона пережила недавнє важке розставання. Будьте терплячі, дайте їй час.
  • Вона незаймана. Будьте гранично ніжні, уважні і вона розтане.

Ви зустрічаєтеся і у Вас вже були інтимні стосунки, але раптом вона стала відмовлятися займатися любов`ю? Причини можуть бути наступні:

  • У неї "червоні дні календаря". Просто потерпіть кілька днів.
  • Вона втомилася. Вона дійсно засинає в Ваших обіймах. Дайте їй виспатися.
  • Вона ображена. З`ясуйте.
  • Вона хоче порвати стосунки. В такому випадку, вона навіть цілувати не буде хотіти. Поговоріть.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!