Чому дівчина не дає?

 Ось ви вже начебто давно зустрічаєтеся, довго її домагалися, доглядали, відносини у вас складав нормально, а як тільки доходить справа до інтиму - дівчина не дає. Якщо ситуація вам знайома, а варіантів вирішення ще не знайдено, радимо прочитати статтю тут "Що робити якщо дівчина не дає?".

Чому дівчина не дає, точно сказати може тільки вона, але ми все ж розглянемо найпоширеніші табу щодо сексу.

  1. Дівчина не хоче давати через своїх переконань

    Не дивуйтеся, є сьогодні ще ті дівчата, чиє виховання або переконання не дозволяють вступати в інтимний зв`язок до шлюбу. Є і більш осучаснений варіант - дівчина вирішила втратити невинність, тільки будучи 100% впевненою в тому, що ви до неї маєте найсерйозніші наміри. В такому випадку вам, можна сказати, дуже пощастило. Ви будете точно знати, що у дівчини до вас нікого не було і, що вона буде тільки вашої. Якщо вас в захват перспектива бути єдиним і бути одруженим не приводить, краще не псуйте дівчині життя. Цінуйте її чистоту - це зараз така рідкість, нехай вона зустріне людину, яка оцінить її по достоїнству.

  2. Дівчині ви просто не подобаєтеся

    Можливо, і зустрічається вона з вами, так як робити їй більше нема чого. Коли немає іскри - немає хорошого сексу.

  3. Дівчина переживає з приводу своєї зовнішності

    Навпаки, ви дуже подобаєтеся дівчині, а в собі вона не впевнена. Боїться, що побачивши її оголеною, ви розчаруєтеся і кинете її. Це чисто психологічна проблема, вирішувати яку необхідно разом.

    В такому випадку, вам просто необхідно частіше робити їй компліменти, намагатися, щоб з вами дівчина відчула себе королевою і у неї не залишилося і тіні сумніву в тому, що вона подобається вам.

  4. У дівчини критичні дні

    Така причина не повинна навіть обговорюватися, почекайте, вона сама скаже вам, коли можна.

  5. Дівчина переживає про зовнішній вигляд свого білизни, одягу

    Звичайно для чоловіка така дрібниця, як колір і фасон трусів не має значення, але у жінки все повинно бути ідеально. Якщо вона не наділа красиве еротичне білизна на побачення - значить ще в думках не готова до інтимних стосунків з вами. Чекайте свого часу.

  6. Дівчині не подобаються ваші пристрасті в сексі

    Дівчина не дає в попу, їй не подобається грубий секс, вона не любить оральних ласк - причини сексуальної несумісності можуть бути різними. Якщо ви вже вступали з нею в інтимний зв`язок, а в наступний раз продовження не було - вам необхідно відверто обговорити, що подобається вам, а що - їй. Знайдіть компроміс і поважайте почуття один одного.

  7. У дівчини погане самопочуття

    Не як у жарті, коли завжди відмазкою служить головний біль, а дійсно у кожного з нас може бути погане самопочуття. В такому випадку запропонуйте свою допомогу, зробіть масаж, гарячий чай, проявіть увагу і розуміння і наступного разу ваша улюблена винагородить вас за турботу.

  8. Дівчина набиває собі ціну

    Швидше за все, якщо дівчина довго водить вас за ніс, натякає на інтим, але в самий-самий момент знаходить причини відмовити - вона набиває собі ціну. Ви ж мисливець, вона з вами грає. Пограйте і ви з нею. У кожного серйозного мисливця завжди знайдеться пара-трійка прийомів, як ловити швидше видобуток. Розігріваючи інтерес і пристрасть, не перестарайтеся - можна і згоріти від азарту, так і не дочекавшись кульмінації.

  9. Вона побоюється бути використаною вами

    Швидше за все, злі язики постаралися і вам дали не надто втішну характеристику. Дівчина хоче, але боїться, що ви їй попользуетесь і кинете. Ваш порятунок - завоювати авторитет в її очах.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!