Навіщо я йому дала?

У світі так влаштовано, що принц в блискучих обладунках - це найчастіше лише ілюзія. А заготівлею до неї є звичайний брехун в фользі. Ось і мучиться спокушена таким «мачо» дівчина. Навіщо я йому дала? Це питання так і сидить в її голові. Що ж, головне не повторити цієї помилки в майбутньому і розібратися в собі.

Якщо ви шкодуєте про цю нікчемну зв`язку, то це означає, що ви зазнали банального розлучення. Ви були обмануті, і за допомогою ваших же почуттів і сумнівів вами маніпулювали. Не секрет, що є такий різновид унтер-чоловіків, як пікаппери. Їх мета - отримати близькість від дівчини, представившись прекрасним принцом на білому коні. На ділі ж цей «принц» несе в собі моральні якості продуктів метаболізму білого коня. І тільки.

причини

Якщо ви віддалися чоловікові, який заздалегідь не витримує жодних порівнянь з вашим ідеалом, то проблема тільки в вас. Її витоки прості і традиційні. Як приклад: чи не впевнена в собі дівчина має багато статевих партнерів. І справа тут не в моралі, а в психології. Таким чином, закомплексована особа лише хоче довести собі і оточуючим, що вона затребувана і улюблена чоловіками. В результаті, її просто використовують.

Ще одна поширена причина - це розчарування в чоловічому полі як такому. Парадокс, але втратила надію знайти свій ідеал чоловіка дівчина, може зважитися на швидкоплинні зв`язку з негідним хлопцем: втрачати нема чого! ЙОГО то вона і не зустріне ніколи, а однією бути не хочеться. Є правда в таких сумнівах, але вона дуже суб`єктивна. ТОЙ САМИЙ не ходить в клуби і не п`є пиво біля під`їзду. Ви просто не там шукайте.

Але лідером серед причин неблагонадійних зв`язків є самі чоловіки, причому кращі представники з них. Проблема в тому, що красива і ефектна дівчина дуже часто страждає самотністю тільки тому, що позитивний, благородний хлопець просто боїться до неї підійти або думає, що красуня неодмінно зайнята. Ось і виходить, що ця дівчина дістається тому, хто ні на яку думку, крім сексу і не здатний.

Типаж псевдо-мачо

гусар



Він завжди їде на наступний день після вашого знайомства, навіть якщо працює касиром в супермаркеті на сусідній вулиці вже третій рік. Він буде розповідати, який він хороший і що йому «завтра» їхати назавжди, але він неодмінно буде вас пам`ятати і відвідувати.

Мамин синок-суїцидники

Він помре без вашої любові, але спокійно відреагує на те, як вас роздягає очима натовп гастарбайтерів. Такому персонажеві потрібен секс як можна швидше. Знаряддя маніпуляції - материнське почуття дівчини.

мажор

Ви ризикуєте стати новою іграшкою в руках незрілого і розбещеного молодика, якого все життя розкішно містять батьки. Уникайте таких особистостей, щоб потім питання, навіщо я йому дала, що не руйнував спокій і совість.

Пам`ятайте, що не існує злих спокусників, існує нереалізований жіноча сутність. Не питайте себе, навіщо я йому дала. Запитайте, навіщо ви миріться з таким життям.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!