» » » Як дивитися на дівчину?

Як дивитися на дівчину?

Багато чоловіків не можуть повірити в те, що їх погляд може зацікавити дівчину. Тому вони намагаються захопити її різними розмовами. І звичайно, всі ці розповіді, питання і відповіді, дуже важливі в пізнанні один одного. Але на першому побаченні, це може відлякати дівчину, адже саме під час першої зустрічі, вони не знають про наміри чоловіка і не поспішають відкриватися партнерові. Зате погляд, може не тільки викликати прихильність до себе, а й зацікавити, спокусити і закохати. У цій статті ми розповімо про те, як дивитися на дівчину, виходячи з намічених цілей чоловіки.

інтерпретація поглядів

Не варто недооцінювати гру очей, хоча б виходячи з того, що дівчата зраджують особливого значення тому, як саме на них дивляться чоловіки. Тому далі ми розглянемо кілька ситуацій, і розповімо, як дивитися на дівчину, виходячи з них.

сподобатися дівчині

Якщо чоловікові необхідно сподобатися дівчині, то його погляд повинен бути прямим з посмішкою, тобто потрібно дивитися в очі. Дівчина відчує впевненість чоловіка в собі, що її зацікавить. Але такий погляд, повинен тривати недовго, так як дівчина може відчути себе ніяково і розцінити це як насмішку. Також можна кидати невеликі погляди, на губи, і на тіло дівчини, але тільки щоб показати зацікавленість нею.

спокусити дівчину

Тут поглядом потрібно повільно роздягати дівчину, але робити це ніжно і лагідно. Так жодна дівчина не захоче побачити всього лише тваринний інстинкт в чоловікові, по відношенню до неї. Такий погляд, покаже не тільки бажання дівчини в сексуальному плані, а й відобразить захоплення нею.

Основні помилки



Як це не дивно, але чоловіки часто допускають численні помилки в цьому плані, тим самим відлякуючи обраницю.

Чоловік не дивиться на дівчину

Найпоширеніша помилка, полягає в тому, що чоловік уникає зустрічі поглядів з дівчиною. Це найчастіше відбувається з тієї причини, коли чоловік закоханий. Але, на жаль, дівчина розцінює це, як то, що вона йому зовсім нецікава і можливо навіть противна. Також вона бачить слабкість в чоловікові, тому тікає з побачення.

Чоловік не дивиться в очі дівчині

Варто пам`ятати, що для налагодження контакту, періодично потрібно дивитися один одному в очі, інакше у дівчини не виникне довіри до чоловіка. Також вона може задуматися про те, що він щось приховує або затіває, або просто не зацікавлений в ній як в особистості.

Чоловік поїдає очима

Такий погляд приверне тільки легковажну дівчину, інша дівчина просто злякається і втече. Вона вважатиме чоловіка бабієм, негідним її уваги. Тепер ви знаєте про те, як дивитися на дівчину правильно, щоб вона проявила до вас симпатію, а не злякалася вас. Це дозволить вам справити позитивне враження і сподіватися на тривале спілкування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!