» » Чому вона не дзвонить?

Чому вона не дзвонить?

Чому вона не дзвонить?

Практично кожен чоловік хоч раз у житті відчувала болісні очікування дзвінка від сподобалася пані. Стомлені очікуванням мимоволі задають собі питання «Чому вона не дзвонить?». Відповідаючи на нього, розглянемо кілька ситуацій.

З моменту знайомства минуло не більше доби

Три дні

У деяких жінок є правило. Після знайомства жінка не дзвонить чоловікові, поки не пройдуть три дні. За цей час чоловік дозріє і буде чекати дзвінка як чуда. Якщо ви не взяли номер телефону у дівчини, то вам залишається тільки терпляче чекати. Після тижня мовчання можна забути про незнайомку. Якщо у вас все ж є її номер телефону, то підіть до наступного пункту.

Перший крок робить чоловік

Таким вчинком чоловік покаже жінці, що він упевнений в собі і готовий завойовувати бажане серце. Тому більшість дівчат при знайомстві воліють обмін номерами.

Дівчина втратила свій номер телефону

Бувають випадки, коли номер, написаний на серветці, випадково потрапляє в смітник. Щоб уникнути цього, потрібно завжди мати при собі блокнот з яскравими сторінками, які просто не зможуть пролетіти в урну повз очі дівчини.

Потеряшка

Втрата або крадіжка мобільного телефону зараз часте явище. Вихід в такому випадку один - шукати цю дівчину там, де ви з нею познайомилися. А якщо ви ще й проводили її до будинку, то коло звужується.

У неї немає бажання дзвонити вам



Якщо ваш номер і потрапив в руки цієї дівчини, то тільки через те, що вона виявилася дуже ввічливою. Не варто засмучуватися, ви обов`язково зустрінете дівчину, яка візьме ваш номер не з ввічливості, а через симпатію до вас.

У вас було перше побачення з дівчиною, але після нього вона більше не дзвонить

час

Подумайте про те, скільки пройшло часу після вашого побачення. Дівчина повинна розібрати по кісточках перше побачення. Для будь-якої жінки важливо те, про що говорить молодий чоловік, як себе веде. І, звичайно ж, їй потрібно почути думку кращих подруг про її нового обранця. При тривалому очікуванні варто зателефонувати самому.

ПП

Завал сесії або втрачена кішка - причина може бути різною. Тому краще зателефонуйте дівчині самі і дізнайтеся все у неї в порядку. Може бути, їй знадобиться ваша допомога.

Її щось відштовхнуло в вас

Можливо, місце для побачення виявилося не зовсім вдалим, на вас були жахливі черевики або бентежили довгі паузи в розмові. Зателефонуйте і поговоріть з нею. Тільки так можна дізнатися чи варто сподіватися на продовження історії.

Хоч би якою була причина очікування, чоловік повинен знати, що першим ентузіазм проявляти повинен саме він. Жодної дівчині не сподобається мати справу з нерішучим матрацом. Дами завжди чекають сміливих і енергійних кавалерів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!