» » » Чому він не дзвонить?

Чому він не дзвонить?

Чому він не дзвонить?

Багато дівчат переживали неприємну ситуацію, коли любовні стосунки з молодим чоловіком тільки починають розвиватися, а він різко пропадає без пояснення причин, перестає дзвонити і писати, не погоджується йти на зустріч, часом і зовсім ігнорує всілякі прояви уваги з вашого боку. У цій статті ми розберемося в тому, які причини можуть спровокувати таку поведінку молодої людини і як дівчині поводитися в такому положенні.

втрата інтересу

Найчастішою причиною того, що чоловік перестав йти на контакт і проявляти будь-які кроки зі свого боку, є втрата інтересу. Сподіваючись на те, що ви про все здогадаєтеся самі, чоловік віддаляється. Як вирішити цю ситуацію? Наберіться сміливості і зателефонуйте коханій молодій людині, нехай він сам вам пояснить що відбувається. Звичайно, чути від нього відмову у відносинах з вами боляче і неприємно, але ви перестанете терзати себе нескінченними питаннями і продовжите пошуки любові.

Всі причини в ньому

Молоді люди, якими б вони з вигляду не здавалися впевненими в собі, завжди мають страх того, що ви опинитеся дуже гарні для нього і він не зможе стати для вас гідним партнером. Прийнято вважати, що відносини, в яких дама набагато успішніше чоловіки, приречені на провал. Можливо справа в вашій красі або доброї освіти і успішній роботі. Що робити в такому випадку? Дайте чоловікові зрозуміти, що вважаєте його гідним партнером. Але подумайте про те, чи потрібен вам настільки закомплексований і невпевнений у собі молодий чоловік.

страх зближення



Якщо молода людина в курсі того, що ви недавно розлучилися з хлопцем, він може відчути себе всього лише «віддушиною» після хворобливого розриву. Молода людина може злякатися того, що у вас до сих пір залишилися почуття до колишнього партнера. Трохи гальмуючи процес знайомства, людина хоче дати вам можливість розібратися в собі і захищає своє серце від чергового розчарування. Деякі дівчата роблять помилку, кажучи про свого колишнього коханого гидоти. Молода людина може злякатися того, що при розставанні ви також будете поливати його брудом при кожному зручному випадку. Тому не варто поспішати. Дайте партнеру час, щоб звикнути до вас, дізнатися вас ближче. Тільки так людина зможе повністю довіритися, а де є довіра, там і любов.

перебір

Найбільше чоловіка може відлякати зайва активність жінки. Дуже часто буває, що жінка відчуває те, що відносини розвиваються вкрай повільно, без яскравих емоцій і пристрасних переживань. Дами завжди емоційні, мрійливі і люблять будувати плани заздалегідь. Деякі дівчата просто не можуть перебувати на самоті, і ними керує бажання якомога швидше зблизитися з хлопцем, щоб не відчувати почуття туги. Можливо, ви вже задумалися про те, куди підете у весільну подорож, а ваш обранець навіть не сприймає вас як свою дівчину. В такому випадку він усіма способами намагається пригальмувати ваш запал. Він не дзвонить, не кличе в кіно і хто взяв би на побачення. Як вести себе в такій ситуації? Не поспішайте! Дозвольте молодій людині зайняти провідну роль у ваших стосунках. Якщо ви перестанете тиснути на чоловіка, то відносини розвиватимуться природним шляхом і все складеться благополучно.

Ми віримо в те, що у вас все вийде! А якщо ні, то не бійтеся йти назустріч до нової любові!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!