» » Як розірвати відносини?

Як розірвати відносини?

Як розірвати відносини?

Часом ми відчуваємо, що наші відносини заходять в глухий кут. Хочеться порвати їх. Кожен з нас хоча б раз у своєму житті був в такій ситуації, і як це бути кинутим, непотрібним людині, якого так любиш. Тому, якщо ви вирішили припинити відносини, то добре підготуйтеся до цього, щоб не заподіяти біль ні собі, ні партнеру. З нашої статті ви дізнаєтеся, як розірвати відносини з чоловіком.

Перш ніж розлучитися

  • Відпочиньте. Постарайтеся позбутися від емоційної напруги, оціните тверезо всю ситуацію і ваші відносини.
  • Подумайте, і визначитеся, хотілося б вам повернути колишні стосунки. Якщо ви хочете цього, то докладете всіх зусиль і спробуйте повернути почуття щастя від того, що ви знову разом. Задайте собі питання: чи було мені з ним комфортно? можемо ми дозволити конфліктні ситуації удвох? Чи є у нас по життю спільні цілі? Якщо переважають відповіді «ні», тоді можете сміливо рвати відносини, щоб не витрачати свій дорогоцінний час.
  • Поговоріть про ваші стосунки з вашим хлопцем. Якщо вас щось в ньому не влаштовувало, і ви вважаєте що причина таких відносин - він, сміливо розкажіть йому про це. Це має спрацювати, так як чоловіки в основному сильно замкнені, і вони можуть не підозрювати, що роблять щось не так.


Найголовнішим в тому, як порвати відносини з чоловіком є факт того, що безболісно це зробити неможливо. Є тільки деякі поради, знаючи які ви зможете уникнути помилок, і сам процес розриву відбудеться легше.

Поради, як розірвати відносини



Отже, пропонуємо вашій увазі 7 простих порад, як розірвати відносини, якщо рішення прийнято остаточно.

  • Перервіть ваше спілкування на деякий час. Але, якщо ви вже прийняли рішення розірвати стосунки, то йдіть до останнього. Не вдаючись в усі подробиці про причини розриву, поїдьте ненадовго до рідних або подрузі. Так у вас з`явиться час, щоб ще раз все гарненько зважити. Ваш молодий чоловік, напевно, здогадається, що щось не так і буде емоційно готовий до всього.
  • Будьте впевненою в правильність свого рішення. А якщо точніше, постарайтеся. Так як показує практика, то втілити це в життя дуже вже й складно. Складіть список причин, які, на вашу думку, привели до розриву. Психологи стверджують, що це допоможе в прийнятті рішення. Навпаки причин, напишіть які кроки ви робили, щоб усунути ці причини. Приступайте до активних дій тільки в тому випадку, якщо ви впевнені, що нічого вже не врятує ваші стосунки. Даний список може стати в нагоді вам, якщо ваш молодий чоловік захоче дізнатися конкретні причини розриву.
  • Не знаєте, як розірвати відносини? Зробіть це при особистій зустрічі. Так, наберіться сміливості і зробіть це. Чи не вдавайтеся до розриву за допомогою електронної пошти або по телефону - це, по крайней мере, не красиво, до того ж ще й аморально.
  • Підготуйтеся до розмови з партнером. Ви повинні заздалегідь знати, що сказати і як відповісти. Враховуйте і те що ваш партнер може повести себе неадекватно, він може і не підозрювати, що ви хочете з ним порвати. В такому випадку, зберігайте спокій, як не повернувся хід подій. На даний момент саме ви повинні зараз домінувати.
  • Не давайте йому приводу для сумнівів. Виражайтеся гранично чітко, відмовтеся від двозначних фраз. Боячись образити людину, жінки намагаються пом`якшити удар. І що ми з цього отримуємо? Чи не розмова про розрив відносин, а обговорення якихось примх. Намагайтеся не вживати фрази типу: «Може ми ще колись і зможемо бачитися ...», «Частина мого серця завжди буде з тобою ...», «Я ніколи і ні до кого не відчувала таких глибоких почуттів, як до тебе. .. »,« Гаразд, мені потрібен час щоб ще подумати ... »,« Ми ж можемо залишитися друзями ... ». Не варто давати помилкові надії людині, не дивлячись на те, що саме це він хоче почути, і навіть якщо ви дійсно так думаєте.
  • Дайте йому час, щоб замкнутися в собі і подумати. Часто чоловіки згадують всю історію ваших стосунків, шукає в своїй пам`яті, що ж було не так. Мине небагато часу, і він попросить зустрітися з вами. Мета цієї зустрічі або діалог про причини вашого розставання, або саме прощання. Але не варто приймати ці жести дуже близько до серця. Ви ж сильна!
  • Мінімум спілкування після розриву. Якщо у вас виникає бажання зустрітися з колишнім партнером, або ви хочете йому зателефонувати або написати смс, не робіть цього. Ви ж сильна жінка! Якщо ж він вам подзвонив, то відповідати треба коротко і без всяких емоцій. Не варто говорити на особисті теми! Перед тим як відновлювати відносини з колишнім хлопцем, подумайте мільйон разів.
  • Ставите питанням, як розірвати відносини з одруженим чоловіком? Для цього потрібно мати хорошу моральну витримку. І оскільки такі зв`язки рідко призводять до шлюбу, то вони не варті тривалого продовження. Будьте наполегливі у своєму рішенні, не відступайте і зрозумійте, що ці відносини ні до чого доброго не приведуть.

Тепер ви знаєте, як порвати стосунки легше і безболісніше для обох партнерів. Так, практика показує, що зробити це дуже не просто, але якщо відносини зайшли в глухий кут, то нічого доброго з цього не вийде. Вони можуть заважати вам жити нормальним повноцінним життям, а також знизити вашу самооцінку. Що тут говорити про щастя. Так будьте ж щасливі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!