» » » » Як залишитися на самоті?

Як залишитися на самоті?

Як залишитися на самоті?

Іноді трапляється так, що люди хочуть відокремитися від суспільства і залишитися одні. Це може бути викликано різноманітними життєвими факторами. І не завжди це вихід із ситуації. Якщо у вас в голові виникають думки про те, як добре бути одному, то потрібно добре розібратися, адже може це і не те, що вам потрібно. Давайте спробуємо розглянути дану ситуацію на прикладі розриву з коханою людиною.

Розрив з коханою

Іноді при довгих відносинах ми починаємо помічати, що вони заходять в глухий кут, і все більше виникає бажання їх розірвати. Така ситуація буває практично у кожного з нас. І якщо ви все-таки мають намір розірвати відносини, то для початку необхідно добре підготуватися до цього неприємної розмови, щоб не заподіяти велику біль ні собі, ні іншій людині.



Давайте по пунктах розберемося, що потрібно зробити перш, ніж розлучитися:

  • Для початку необхідно відволіктися. Потрібно позбутися від емоційної напруги і оцінити всю ситуацію і відносини здраво.
  • Потім задумайтеся і визначте для себе чи хочете ви зберегти відносини або ж ви думаєте про те, як залишитися одному. Якщо ж ви все-таки бажаєте зберегти відносини, то додайте для цього максиму зусиль, щоб повернути відчуття щастя. Якщо ж при ставленні самому собі кількох питань про ваші стосунки, переважають відповіді «ні», то краще буде розірвати всі відносини.
  • Потім вже потрібно поговорити з вашим молодим чоловіком про відносини. Розкажіть йому все, що вас не влаштовувало в ваших стосунках, і те, що саме він є причиною для розриву. Це має спрацювати, адже більшість чоловіків досить замкнуті в собі, і можуть навіть не здогадуватися про те, що роблять щось не так.


Найголовніше, що необхідно зрозуміти, що розрив з чоловіком і будь-розставання не може пройти безболісно. І є лише деякі поради, які допоможуть уникнути помилок і полегшити сам процес розриву.

Як прожити одному

Після того, як ви розірвали відносини зі своїм молодим чоловіком або навіть чоловіком, відразу виникає питання про те, як жити далі. Адже щоранку доведеться прокидатися однієї на великому ліжку і при всьому при цьому потрібно ще спокійно зустрічати і проживати кожен новий день, як ні в чому не бувало. Здається, що це не так вже й складно. Але насправді це не так. Отже, давайте розглянемо, що ж потрібно робити, якщо ви залишилися на самоті.

  • Після того, як ви залишилися одна, необхідно навчитися приймати залицяння від інших чоловіків. Вони в свою чергу почнуть з`являтися навколо вас просто зграями. Все це необхідно для того, щоб у вас піднялася самооцінка. Навіть, якщо ваше розставання не супроводжувалося образами, то напевно чоловік на прощання сказав просто «поки», а не «я любитиму тебе все життя», що і може доставляти якийсь дискомфорт і не дає вам спокою. Тому, при розставанні слід сказати «поки» першої, хоч це і є нечесним, але буде більш ефективно.
  • Для того, щоб навчитися жити однією, необхідно відволіктися. Для цього хорошим способом буде піти в роботу з головою. Адже особисте життя забирає у нас багато часу, а зараз з`явилося вікно, яке необхідно чимось заповнити. Тому найбільш вірним шляхом вважається заміна особистому житті на трудову. В іншому випадку цей час може бути зайнято серіалами, телевізійними програмами, різноманітною випічкою або ж несамовитими піснями про кохання.
  • Для того, щоб зрозуміти, як жити однією, потрібно завантажити свій день різноманітними справами, а не сидіти і чекати нового принца. Все це вас відволіче, і ви зрозумієте, що прожити одній можна. Адже життя на самоті це не тільки баловство солодощами і постійна жалість до себе. Можна насичувати своє життя іншими цікавими заняттями.
  • Насолоджуватися і просто жити - ось, що значить жити однією. Потрібно просто посміхатися сонячного світла, який вас будить вранці, випивати улюблену каву, танцювати, якщо вам хочеться, можна навіть поплакати, сидячи на табуреті, якщо це необхідно. Загалом, необхідно робити все, що вам подобається і приносить вам задоволення.

Життя без друзів

Деякі люди після розставання відразу біжать до своїх друзів, щоб поділитися своєю проблемою, інші навпаки хочуть побути в повній самоті. А бувають випадки, коли ваше розставання було пов`язане з діями друзів і ви просто вирішили порвати стосунки не тільки з коханою, а й з усіма своїми друзями. Життя без спілкування з друзями можлива, але без спілкування зовсім нестерпна. Тому якщо ви хочете порвати відносини з друзями, будьте готові до того, що і ваше життя зміниться. Спочатку буде дуже не вистачати близької людини, але якщо ви знайдете собі улюблену справу, то вам просто ніхто не буде потрібен. Все одно вибір буде за вами, адже це ваше життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!