До чого сниться колишній?

До чого сниться колишній?

Навіщо, а найголовніше, до чого сниться колишній, якщо ви давно розлучилися і намагаєтеся його забути (або вже забули)? Чи означає це, що він думає про вас? Давайте спробуємо разом розібратися.

До чого сниться колишній хлопець

Бачити уві сні колишнього - цілком природно. Адже він займав багато місце у вашому серці і не може одразу й безслідно з нього зникнути. Ви підсвідомо думаєте про нього, і ці думки знаходять відображення в ваших снах.

Якщо вам сниться колишній хлопець і він мовчить - значить, це не більше, ніж ваші спогади про нього. Якщо ж він розмовляє з вами, посміхається і задає питання - цілком можливо, що він не забув вас, а причина таких снів - не тільки в ваших, але і в його думках про ваші минулі відносинах.

Якщо такі сни повторюються із завидною регулярністю, може бути, має сенс постаратися відродити відносини і повернути колишнього.

Якщо вам сниться колишній, але уві сні ви не відчуваєте ніяких емоцій - вітаємо, ви змогли пережити розставання і почали нове життя. В цьому випадку сну не варто надавати ніякого значення.

До чого сниться колишній чоловік



Якщо вам сниться колишній чоловік, з яким ви з`ясовуєте стосунки і сваритеся - це значить, що у ваших стосунках не поставлена крапка. Можливо, вам варто ще раз з ним зустрітися і поговорити про все, розібратися зі взаємними претензіями. Висловіть колишньому чоловікові все, що ви думаєте, все, що накипіло, інакше ви будете продовжувати робити це у снах.

Якщо ви хочете, щоб колишній чоловік перестав вам снитися - ви повинні постаратися його пробачити. Можливо, ваші сни - знак того, що він потребує вашого прощення. Поговоріть з ним, вживу або подумки, скажіть, що більше не тримайте на нього зла, і що відпускаєте його з миром. Після цього сни про нього пройдуть, а ви відчуєте себе набагато вільніше.

Якщо вам сниться секс з колишнім чоловіком, не варто це розцінювати як знак того, що відносини можна повернути. Це означає всього лише, що у вас є потреба в сексі, і вам необхідна нова любов з гідним чоловіком.

У будь-якому випадку, не варто занадто багато думати над питанням, до чого сниться колишній. Забудьте минуле, дивіться в майбутнє з вірою і оптимізмом, будьте готові любити і бути коханою, і все у вас буде добре.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!