» » » » До чого сниться колишній коханець?

До чого сниться колишній коханець?

До чого сниться колишній коханець?

Часто буває, що уві сні бачаться близькі колись люди, з якими людина вже давно не спілкується. Однак не варто приймати таке сновидіння близько до серця, оскільки його тлумачення може бути далеким від побаченого.

Поговоримо докладніше про те, до чого сниться колишній коханець.

Як правильно тлумачити сон про колишнього

До чого сниться колишній коханець по Фрейду

Згідно з тлумаченням Зигмунда Фрейда, колишній коханець сниться тільки в тому випадку, якщо у сновідіци є на нього образа. Вона не може подумки відпустити людини, хоча думає, що давно зробила це. Однак її підсвідомість раз по раз дає їй зрозуміти, що у неї залишилася емоційна прив`язка до цієї людини. Найкраще розібратися в своїх почуттях до цього чоловіка і постаратися відпустити минуле.

Сон про колишнього згідно сонником Міллера

Якщо вірити Міллеру, колишній коханець передрікає сновидицей проблеми, особливо коли уві сні він її цілує, а вона відповідає взаємністю. Бачити себе в ліжку з колишнім коханцем і відчувати себе щасливою - до сварки з нинішнім залицяльником.

Тлумачення за сонником Мельникова



Якщо коханець не помічає сновидицей уві сні, то вона буде незадоволена відносинами зі своїм новим залицяльником. Взагалі колишній коханець зазвичай сниться, коли жінка сумує за ним і не може змиритися з його втратою. В результаті нові відносини складаються не зовсім так, як їй би хотілося, оскільки вона постійно порівнює двох чоловіків.

Сон про колишнього за сонником каратовим

Бачити уві сні колишнього коханця, згідно сонником каратовим - до отримання несподіваного звістки, яке дуже обрадує даму. Якщо жінка благає уві сні свого колишнього коханця повернутися до неї, то тлумачити сон потрібно так: сновидицей потрібно бути більш відкритою, тоді вона зможе зустріти гідного людини.

Ознайомтеся також з нашими статтями на схожу тему:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!