До чого сниться ніч?

До чого сниться ніч?

Сон - явище, яке так до кінця і не вивчено. В цьому загадковому світі можна зустріти давно пішов одного або побувати в незвичайному світі. Однак в більшості випадків людині бачаться цілком звичайні символи, наприклад, нічна прогулянка або зустріч.

Наша стаття докладно розповість, до чого сниться ніч.

Загальна тлумачення сну

Найчастіше ніч уві сні обіцяє неприємності, втрати і проблеми. Однак бувають і винятки, все залежить від сюжету сновидіння і інших символів. Так, наприклад, ясна ніч є передвістям довгого життя, а зоряна обіцяє нові надії.

До чого сниться ніч жінці?

Глуха темна ніч для жінки обіцяє випробування в любовних відносинах. Можливо, її коханий віддалиться від неї або придбає згубну пристрасть. Також є ймовірність, що улюблений змінить сновидицей. Однак не варто рвати відносини з ним, оскільки все ще може налагодитися. Нерідко таке сновидіння віщує жінці небезпечну зустріч або хвороба, тому їй потрібно бути обережною і постаратися більше часу проводити вдома.



Якщо привиділася глуха ніч, яка засяяла світанком, то сновидицей чекають серйозні випробування, з яких вона просто не буде бачити виходу. У момент, коли вона здасться, її життя почне налагоджуватися.

Тлумачення для чоловіка

Якщо сновидіння наздогнала в дорозі ніч уві сні, то йому будуть будувати підступи ворогів. Можливі негаразди на роботі або в сімейному житті. Також таке сновидіння може говорити про те, що на чоловіка наведена порча. Сновидінню слід провести очисні ритуали, а також вірити, що незабаром все налагодиться.

Коли чоловікові бачиться довга ніч в сновидінні, слід приготуватися до втрат. Бачити, як день миттєво змінюється вночі, - до підступному ворогові, негативному події, біді. Темна ніч нерідко віщує не лише втрати, але і бідність.

Вам може стати в нагоді наш розділ Природа і природні явища.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!