До чого сниться час?

До чого сниться час?

Людина при тлумаченні сновидіння може багато втратити, в результаті сенс втрачається. А адже уві сні все має значення, в тому числі і час. Його теж потрібно враховувати, тлумачачи сон.

З цієї статті можна буде дізнатися, до чого сниться час.

Загальна тлумачення

Якщо уві сні людина подивилася на годинник і побачив на циферблаті час, то слід запам`ятати його, так як в цей час трапиться щось важливе. Також при тлумаченні сновидіння слід враховувати і час доби, пору року, так як вони можуть багато про що сказати людині.

Тлумачення для жінки

Якщо уві сні жінка побачила, що вона просить вибачення у чоловіка вночі, то вона занадто пізно спохопилася: її шлюб вже не врятувати, незабаром вони розлучаться. Якщо сновидицей привиділося, що вона гуляє в денний час, в її справах намітиться прогрес, вона зможе отримати гарну пропозицію про роботу, можливі і грошові надходження.



Спізнюватися на зустріч уві сні - до неприємностей. Швидше за все, сновидицей не встигне здати вчасно роботу, за що їй буде зроблений догану. Якщо жінка побачила, що вона біжить уві сні, але залишається на одному і тому ж місці тривалий час, то в її справи будуть втручатися сторонні. Вони будуть заважати їй і створювати перешкоди.

Тлумачення для чоловіка

Якщо уві сні чоловік побачив світанок, то він незабаром отримає вигідну пропозицію. Захід, навпаки, є передвісником негативних подій. Темний час доби обіцяє проблеми і негаразди, а ранок віщує нові можливості і знайомих, які допоможуть в важкий момент. Дивитися на годинник і не побачити, скільки часу вони показують, - до втрачених можливостей. Також таке сновидіння говорить про повільність сновидіння: йому складно приймати рішення, він постійно перекладає це на інших. Вважати хвилини до зустрічі з людиною - до нових знайомих, які не справлять хорошого враження.

Більше тлумачень ви знайдете в нашому спільному розділі Тлумачення снів - сонник.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!