До чого сниться горщик?

До чого сниться горщик?

Предмети побуту можна побачити уві сні досить часто. Ось тільки далеко не кожна людина шукає їх тлумачення в сонник, так як більшість вважають це безглуздим. Однак для повноти картини слід згадати все символи, які були присутні в сновидінні, тоді вдасться зрозуміти його сенс. З нашої статті можна буде дізнатися, до чого сниться горщик.

Загальна тлумачення сну

Горщик часто провіщає прибуток, але тільки в тому випадку, якщо він був повним. Порожня тара обіцяє розорення, грошові втрати, а розбита сниться до хвороби сновидіння. Добротний горщик є передвістям сприятливих змін, які будуть пов`язані з сім`єю.

Тлумачення для жінки

Якщо жінці привидівся порожній горщик, то незабаром вона зустрінеться з подругою, і вони весь вечір проговорили про різні дрібниці. Однак сновидицей добре відпочине, і з її душі підуть печаль і турботи. Бачити горщик, повний золота - до несподіваного прибутку, також таке сновидіння може обіцяти достаток в майбутньому. Якщо жінка уві сні розбила горщик, то її може очікувати смерть, хвороба або будуть переслідувати невдачі. Дарувати горщик - на радість, красти - до несподіваних наслідків власних рішень.

Більше тлумачень різних предметів можна знайти в нашому розділі Предмети уві сні.

Тлумачення для чоловіка

Бачити уві сні зовсім маленький горщик, в якому щось лежало, - до зростання майна. Розбити уві сні тару - до поганих і важких часів. Від них сновидец нікуди не дінеться, йому потрібно лише перечекати і вірити в краще.

Дірявий горщик віщує грошові втрати, тобто з нього - до приємних новин. Горщик з кашею сниться до хвороби горла, з золотими монетами - до прибутку.

Можливо, вам буде цікавий наш розділ Предмети уві сні (18+).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!