До чого сниться замок?

До чого сниться замок?

Споруди сняться досить часто, адже багато хто з нас живуть в «кам`яних джунглях». Такі сновидіння потрібно обов`язково тлумачити, оскільки таким чином можна буде зрозуміти їх зміст.

З нашої статті можна буде дізнатися, до чого сниться величний замок.

Загальна тлумачення сну про замок

Замок - не дуже хороший символ, він обіцяє людині обман і обіцянки, які не будуть виконані. Також він може бути передвістям марних сподівань і мрій. Якщо ж замок був із золота, то людину чекають почесті.

Тлумачення для жінки

Якщо жінці привидівся шикарний замок з багатим оздобленням, то незабаром її покличуть на свято, на якому будуть присутні «вершки суспільства». Серед них вона зможе знайти друзів, які нададуть в майбутньому неоціненну допомогу.

Бачити себе в сні власницею замку - до несподіваного прибутку, успіху, визнання. Прибирати в замку - до клопотів, руйнувати його - до сварки з впливовою людиною.



Будувати замок - до даремним надіям і нездійсненних мечтам- ходити по палацу, розглядаючи його оздоблення, - до старанням, які не увінчаються успіхом.

Тлумачення для чоловіка

Якщо чоловік довго ходив по замку і не побачив в його оздобленні нічого примітного, то в реальності перед ним відкриються хороші перспективи, завдяки яким він зможе поправити своє матеріальне становище.

Бачити застарілий замок - до романтичних стосунків, які закінчаться для сновидіння розоренням. Найкраще не вступати з шлюб найближчим часом, інакше матеріальних труднощів просто не уникнути.

Отримати в дар замок - до несподіваної радості, продавати його - до втрати, руйнувати - до сварки, будувати - до пошуку нових джерел доходу, який може завершитися вдало, потрібно тільки зберігати розсудливість. Також важливо бути гнучким і намагатися обходити гострі кути.

Відвідайте також наш загальний розділ Споруди уві сні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!